Kerkspot

Kerkspot

October 28, 2022

We willen u graag voorstellen aan kerkSPOT, op dit moment de meest uitgebreide ERP Churchware oplossing van Nederland. Wij (er)kennen deze bediening al jarenlang en geloven dat het goed zal zijn voor alle VPE gemeenten om zich hierop aan te sluiten.

KerkSPOT is bijna 10 jaar geleden opgericht om het dagelijks werk van de lokale kerk in Nederland te vereenvoudigen zodat zij meer tijd overhouden. Meer tijd om zich in te zetten voor hun mooie missie maar ook meer tijd om jezelf in te sluiten in de binnenkamer met God. Want hoe meer tijd we daar doorbrengen des te krachtiger we in het veld zullen zijn.

We bevelen kerkSPOT van harte aan omdat zij een complete en geïntegreerde oplossing bieden voor al het gemeentewerk waardoor het onderhouden van verschillende losse systemen tot het verleden behoort. Denk hierbij aan eenvoudig onderhoud van uw website, leden- en giftenadministratie, ANBI vermelding, communitybuilding, een kerk app, nieuwsbrieven, roosters en nog veel, veel meer.

Doordat alles met elkaar geïntegreerd is hoeft u slechts op één plek onderhoud te plegen. Wanneer u bijvoorbeeld een dienst of nieuwsartikel online zet wordt deze direct op meerdere kanalen gepubliceerd (op de website en in de kerk app). En wanneer een gemeentelid niet langer meer een bepaalde rol vervuld of de gemeente verlaat zal dit direct verwerkt worden door het hele systeem heen zodat nergens meer ongewild toegang open blijft staan.

Hierbij is in alles natuurlijk in hoge mate rekening gehouden met de privacy van gemeenteleden zodat alles direct AVG proof is. Dit jaar is kerkSPOT ook hard aan het werk om volledig ISO-gecertificeerd te worden voor ISO9001 en ISO27001 en krijgen het komend kwartaal hun externe audit. Hiermee is kerkSPOT niet alleen de meest uitgebreide ERP oplossing voor kerken, maar zijn zij ook als enige extern gecertificeerd op de hoogste internationale standaard van kwaliteitszorg en informatiebeveiliging.

Als u meer wilt weten over kerkSPOT kijk dan op www.kerk-spot.nl

Close