Agenda

  1. School voor Pastors

    28 September

    Om toegerust te worden voor geestvervuld en uitmuntend leiderschap in de lokale gemeente.

  2. Midden West & Noord West

    13 April

    VPE Regioconferentie in samenwerking met City Light Alkmaar, De Ark Langedijk en Sjaloom Heerhugowaard rondom de thema's van kerk als gezin.

  3. VPE Leidersconferentie

    15 March

    ZIE JEZUS! Na een bijzondere conferentie in 2023 nodigen we je van harte uit voor de VPE Leidersconferentie 2024. Hoofdspreker: David Mohan (voormalig leider van World Assemblies of God & voorganger van New Life Assembly of God). Speciaal voor jongeren organiseren we op zaterdagavond een jongerendienst. Dat wil je niet missen!

    In verband met catering is reserveren verplicht! 

  4. Extra Algemene Ledenvergadering t.b.v. nieuwe statuten

    08 December

    Deze extra Algemene Ledenvergadering wordt gehouden naar aanleiding van het niet behalen ven het benodigde quorum tijdens de Algemene vergadering van zaterdag 4 november jl.

    Conform de vigerende statuten is deze extra vergadering bedoeld om zonder beperking van het aantal aanwezige stemgerechtigde leden te stemmen.

  5. Algemene Ledenvergadering

    04 November

    De AV is de jaarlijkse bijeenkomst voor leden van de VPE waar het bestuur verantwoording aflegt over het door haar gevoerde beleid. Gasten zijn welkom op uitnodiging door het VPE bestuur.

    Het officiële gedeelte wordt omkleed met een inspirationeel programma met spreker(s), worship en ontmoeting. 

  6. World Assemblies of God Conferentie 2023

    12 October

    Van 12-14 oktober 2023 vindt de wereldconferentie van onze Assemblies-familie plaats in Madrid, Spanje. Deze wordt om de drie jaar gehouden.
    Het thema is 'Shine! Called to influence'.
    Kijk voor meer informatie: https://shineworldcongress2023.com/ 

  7. VPE Leidersconferentie VOL van JEZUS

    19 May

    VOL van JEZUS, een speciale VPE conferentie over raken en geraakt worden door Jezus. Voor het eerst sinds jaren organiseren we weer een VPE conferentie, ben jij er bij? Hoe mooi is het als we samen komen en samen Jezus zien! Kijken naar Jezus zoals misschien nooit te voren. We verlangen nieuwe openbaringen van Hem en naar vernieuwing in Hem, zodat Jezus de volle eer krijgt, mensenlevens veranderd worden en Gods koninkrijk zichtbaar wordt in Nederland. We verlangen dat Jezus zichtbaar wordt in ons land door onze levens en gemeenten heen.

    Jan Pool, Christian Tan en William Boné komen spreken. Ook is veel ruimte om meer mensen te leren kennen en zijn er interessante seminars.

    Kom jij ook en word jij ook VOL van JEZUS? Neem gerust leiders en betrokkenen uit je lokale gemeente mee! Van harte welkom!

    De conferentie is gratis, inclusief lunch en diner (tijdens de conferentie wordt een collecte gedaan).

    AANMELDEN via deze link (i.v.m. catering graag aanmelden!)

    https://www.eventbrite.com/e/tickets-vpe-conferentie-vol-van-jezus-570738523287

  8. VPE Regio Ontmoetingsdag Noord-West

    25 March

    VPE Regio Ontmoetingsdag Noord-West 25 maart 2023

  9. VPE Regio Zuid West bijeenkomst

    11 March

    VPE Regio Zuid West bijeenkomst 11 maart 2023

  10. Week van Gebed voor eenheid

    15 January

    2023_Week_van_gebed.jpg

    De Week van gebed voor eenheid van christenen 2023 moedigt kerken aan om goed te doen en recht te zoeken. Bijzondere aandacht is er voor de verdeeldheid die veroorzaakt wordt door het onrecht van ongelijkheid en racisme. De jaarlijkse gebedsweek vindt plaats van 15 tot en met 22 januari 2023. 

Close