WANDEL MEE, ZIE JEZUS EN WORD DIEP GERAAKT!

WANDEL MEE, ZIE JEZUS EN WORD DIEP GERAAKT!

26 april 2022

voorcommunicatie Ontdekkingstocht _02.jpg

Omdat ons hart volledig uitgaat naar het ZIEN van Jezus, zetten wij tijd apart voor een eigentijdse Pelgrimage, een ontdekkingstocht. Wij zetten een stap buiten de gebaande paden van ons dagelijks leven en wandelen met elkaar van Amersfoort naar Biddinghuizen in drie dagen. We staan stil op verschillende plekken om te kijken naar Jezus en met elkaar onze ontdekkingen te delen. Want kijken naar Hem is ontdekken, ons verwonderen en deze aanraking zal onze levens voortdurend veranderen. 

Wandel je met ons (landelijke leiders) mee? Zodat we met elkaar meer zullen ontdekken en ervaren van Jezus en ons verwonderen over wie Hij werkelijk was, is en zal zijn. De tocht is twee dagen en start vlak voor Pinksteren op donderdag 2 juni. Je kunt ook tussentijds instappen. Hierover volgt begin mei meer gedetailleerde informatie. Dan kun je je ook aanmelden.  

Tijdens de route is er ruimte  om nieuwe ontdekkingen met elkaar te delen. Als we op 3 juni het middelpunt van Nederland bereikt hebben, start op zaterdag 4 juni een overtocht  richting de  Pinksterconferentie Opwekking. 

 

Labels:

Sluiten