Partners en vrienden

De VPE werkt samen met bevriende bedieningen die ook zakelijk van aard kunnen zijn.

Dan kun je denken aan een notaris, een specialist in verzekeringen en financieringen, een administratiekantoor, kerkelijke software en ga zo maar door.

We noemen hieronder een paar instellingen waar we al jaren mee samenwerken en die we van harte aanbevelen. Wees gerust, we hebben als VPE geen enkel zakelijk belang, maar willen slechts dat onze leden zich goed kunnen laten bijstaan door professionals die we ook als onze vrienden beschouwen.

Met wie werken we dan zoal samen:

Bronkhorst_notaris
Notaris Bas Bronkhorst is een broeder in de Here en heeft om niet onze voorbeeld statuten voor gemeente samengesteld. Ook voor belangrijke juridische vragen kunt u bij hem terecht.

Gabrielfb
Gabriel Financele Bescherming
is al jafren een begrip op het gebied van verzekeringen, pensioenen en financieringen. Zij zijn inmiddels al weer jaren actief voor onze leden.

SKG logo

De Stichting Kerkelijk Geldbeheer te Gouda kan en wil u behulpzaam zijn bij het financieren van uw kerkgebouw(en), tegen realistische en gunstige voorwaarden. 

Kerkspot logo

kerkSPOT is al weer jaren actief op het gebied van ondersteuning van de lokale kerken voor hun administartie.
Lees hier meer over deze mooie oplossing voor kerken. Ook als beginnende gemeente is een belletje met Eduard absoluut de moeite waard.  

Wolters Kluwer Twinfield boekhouding is het systeem wat we als VPE inmiddels al meer dan 10 jaar gebruiken. Het is veilige en betrouwbare cloud-omgeving met tienduizenden gebruikers in Europa. 

KKA logo

Het Kantoor der Kerkelijke Administraties (KKA) kunnnen wij u van harte aanbevelen als u ondersteuning zoekt ook voor uw financiele administartie. Zij zijn broeders en zusters in de Here en hebben als specialitisch kerkelijk administartiekantoor alle expertise in huis om u op dat gebied volledig te ontzorgen. Ook hebben zij een salarisadministratie in beheer, waar vele kerken en instellingen gebruik van maken. Daarnaast ondersteunen zij gemeenten die wel met Twinfield willen werken, maar daarbij een meekijkend oog goed kunnen gebruiken.

Proc logo

Procurios is het platform wat we als VPE gebruiken voor onze ledenadministratie. Hiermee kunnen we ook de financiele kant van het lidmaatschap voor onze leden - w.o. ANBI - en onze eigen administratie inzichtelijk maken en houden. Daarnaast ondersteunt het platform de communicatie met onze leden en vrienden. 

Sluiten