Students for Christ - Rotterdam

We zijn dankbaar om 'Students for Christ' bij u te introduceren.

Students for Christ - Rotterdam

Een wereldwijde familie bediening van de AOG, bekend als Chi Alpha in de US en SFC in het algemeen wereldwijd. Deze bediening is een verlengstuk van de lokale kerk met de focus op studenten aan Hogescholen en Universiteiten, zowel Nederlanders als Internationals. De bijbelse fundamenten zijn gebed, aanbidding, samenzijn, evangelisatie en discipelschap.

In het najaar van 2017 heeft God de deur geopend bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Josh en Angela Allen, zendelingen van AGWM leiden deze groep.

'We zijn verheugd over wat God in Rotterdam doet door de veranderde levens van studenten. Ons hart gaat uit naar de volgende generatie ouders, zakenmensen en politici en vooral de mensen die geroepen zijn om in de maatschappij hun geloof uit te leven.
Onze eerste studentengroep is nu afgestudeerd en we zijn heel dankbaar voor hun karakter en initiatief om zendeling te zijn in hun huis, werkplek en kerk. We voelen dat God ons geleid geeft en dat er meer deuren opengaan om SFC groepen te starten in meer universiteitssteden.

We zijn op zoek naar contact met jullie om te laten weten dat er een gezonde waardevolle studentenbediening is voor uw studenten in Rotterdam en toekomstige lokaties. We verlangen er ook naar om u te leren kennen en samen te bidden voor studenten in Nederland, dat zij tot geloof komen en het evangelie brengen in de wereld'.

Lees meer over deze bediening op de website van Students for Christ.

07-08-2020
Sluiten