Doneren

Doneren aan VPE-projecten

Klik HIER voor uw gift ten behoeve van de Oekraïense vluchtelingen.

Helpt u het mogelijk maken om 'Zie Jezus'-projecten en de Pentecostale onderzoeksplaats te kunnen realiseren? We hebben het voor u gemakkelijk gemaakt. U kunt de onderstaande QR-code scannen en vervolgens komt u in een omgeving van Givt, een (anonieme) geef-applicatie. U kunt ook klikken op het iDeal logo waarna u via Mollie, een internetbetaalplatform, via iDeal, creditcard of paypal kunt doneren.
Het voordeel hiervan is dat u zelf kunt bepalen wat u wilt geven en hoe vaak.
Beide methoden van geven zijn aftrekbaar van de belasting! 
 

Zie Jezus QR (enkel code)
              ideal

Zie Jezus
Het totstand gekomen identiteitsbewijs wordt ten uitvoer gebracht middels diverse projecten waaronder Pelgrimage, Gemeenten zoals Jezus, Gezond leiderschap, Cultuur en Randvoorwaarden. Dit alles moet ondersteunt worden met een goede communicatie. Hiervoor zijn middelen benodigd. Wilt u ook bijdragen om 'Zie Jezus' te realiseren? Dat kan door een gift over te maken via de QR-code van Givt. Deze kunt u scannen met uw telefoon. U kunt ook gebruik maken van de iDeal knop.

Pentecostale onderzoeksplaats QR (enkel code)             ideal
Pentecostale onderzoeksplaats
Vanaf 1 januari 2022 kent de VPE een actieve pentecostale onderzoeksplaats aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Deze onderzoeksplaats is tot stand gekomen door een samenwerking met onze Duitse zusterorganisatie, Bund Freikirchlicher Pfingstgemeinden (BFP). Helene Wuhrer zal deze onderzoeksplaats bekleden.
Op dit moment is er onder Pentecostal Studies vooral onderzoek naar ons als pinksterbeweging en ons geloof als fenomeen. Wilt u ook bijdragen om de onderzoeksplaats voor langere termijn mogelijk te maken? Dat kan door een gift over te maken via de QR-code van Givt. Deze kunt u scannen met uw telefoon. 
U kunt ook gebruik maken van de iDeal knop.


 

Sluiten