Global University

 • Laatste artikelen

  SAVE THE DATE !!! Op 7 november 2019 zal de Stichting Gedragscode Leidingevenden (SGL) een dag voor haar deelnemers en belangstellenden organiseren, rondom het thema: 'Veilig in de kerk, waar anders?' Daar komt echter heel veel bij kijken. SGL is betrokken bij voorlichting, preventie, hulp en begeleiding van slachtoffers en doet bindende uitspraken in relevante zaken.
  Wist u dat een vijfde van de Nederlandse huishoudens kampt met problematische schulden? De VPE maakt deel uit van de landelijke stuurgroep "Schuldhulpmaatje", om SHM meer bekend te krijgen onder de kerken van Nederland. Doet uw gemeente al mee?
  Op zaterdagavond 29 juni 2019 vond in Amsterdam aan de Kempering 58 in de kerkzaal van de Church of Pentecost een bijzondere gebedsavond plaats.
 • Activiteiten

  nov
  02
  Masterclass Hoe overwinnen we onze angstcultuur?
  02-11-2019 09:30
  Driebergen-Rijsenburg
  nov
  07
  Deelnemersdag SGL 2019
  07-11-2019 00:00
  nov
  16
  VPE Ledenbijeenkomst
  16-11-2019 09:30
  Hilversum

Global University is een christelijke theologisch opleidingsinstituut in de Pinkstertraditie. Zij biedt onderwijs en opleiding op afstand aan via online cursussen over de hele wereld. De VPE faciliteert het nationaal kantoor van Global University in Nederland.

De onderstaande online opleidingen kunnen gevolgd worden:
- School for Evangelism and Discipelship
- Berean School of the Bible
- Undergraduate School of Bible & Theology

Interesse in één van de opleidingen en meer informatie nodig? Neem contact op met , national director van Global University Nederland.

 

 

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact