Global University

  • Laatste artikelen

    De harde lockdown toespraak van de premier gisteravond raakt een ieder van ons: persoonlijk, gezinnen, werk, scholen, ondernemers, maar ook het kerkzijn.
    De VPE heeft tijdens de ledenvergadering een eerste presentatie gegeven van de uitkomst van haar identiteitstraject via een trailer.
    Een springlevende, bloeiende kerk: daar verlangen we naar. In een tijd waarin ons land wordt geschud en veel manieren waarop we kerk-zijn jarenlang hebben ingevuld zijn weggevallen, zien we uit naar wat God ook nu in en door ons als kerk van Christus wil doen. Maar hoe geven we in deze tijd handen en voeten aan kerk-zijn? Vanuit die vraag start stg. Opwekking het traject: Viva de kerk! waarbij aan de hand van tien Bijbelse principes uit het gelijk­namige boek van Henk Stoorvogel, hier op in gegaan zal worden.

Global University is een christelijke theologisch opleidingsinstituut in de Pinkstertraditie. Zij biedt onderwijs en opleiding op afstand aan via online cursussen over de hele wereld. De VPE faciliteert het nationaal kantoor van Global University in Nederland.

De onderstaande online opleidingen kunnen gevolgd worden:
- School for Evangelism and Discipelship
- Berean School of the Bible
- Undergraduate School of Bible & Theology

Interesse in één van de opleidingen en meer informatie nodig? Neem contact op met , national director van Global University Nederland.

 

 

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact