Over VPE Themadag Relaties en seksualiteit

VPE Themadag Relaties en seksualiteit

Zaterdag 27 november organiseert de VPE een themadag over 'Relaties en Seksualiteit' voor gemeenteleiders, jeugdleiders en pastorale teams. De dag vindt plaats in het gebouw van VEG Kockengen. Nadere info staat in de uitnodigingsmail die naar alle leden is verstuurd.

Opgave voor deze dag is benodigd.
We hopen in 2022 een vervolg aan deze dag te geven.

Coronamaatregelen:
De themadag gaat in fysieke vorm door waarbij er rekening wordt gehouden met de 1,5 meter afstandsregel. Hierdoor is er een maximum van 80 deelnemers mogelijk. Het gebouw wordt goed geventileerd. Het kan zijn dat het daardoor koud kan aanvoelen. We raden u aan om u warm te kleden of eventueel een warm vest of iets dergelijks mee te nemen.
Verder vragen we u een mondkapje te dragen wanneer u het gebouw binnentreedt en tijdens het lopen.

Programma van VPE Themadag Relaties en seksualiteit

Op zaterdag 27 november:
9:00 - 9:30 Registratie en ontvangst met koffie en thee
9:30 - 16:30 Programma

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Kosten voor deelname zijn € 35,- per persoon voor VPE-leden en €40,- per persoon voor niet-leden. Koffie, thee, lunch en een reader zijn in de prijs inbegrepen. De reader omvat de hoofdpunten van de lezingen, verdiepende informatie, een lijst met aanbevolen boeken en andere bronnen zoals websites en artikelen. 

Voor de snelle boekers is er een vroegboekcadeau. Diegenen die zich vóór 1 november 2021 aanmelden voor de themadag ontvangen het boek 'Geloofwaardig' van Ed Shaw gratis.

Sluiten