VPE-Lidmaatschap
Samenzijn en samenwerking is een must! De Heer heeft ons niet geroepen om op een eilandje te leven. Al in de eerste tijd van de Gemeente zien we dat de gemeenten met elkaar verbonden waren en dat men elkaar over en weer hielp.
Lees meer
Visie en Missie
De VPE is een geloofsgemeenschap van plaatselijke gemeenten die zich committeren om met elkaar het goede nieuws van verlossing door Jezus Christus aan alle mensen bekend te maken door woord en daad onder de leiding en vanuit de kracht van de Heilige Geest.
Lees meer
 • Laatste artikelen

  De leden van de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE) hebben afgelopen zaterdag, 4 februari, met een meerderheid van 73,6 procent een nieuw algemeen voorzitter gekozen, te weten Machiel Jonker.
  Het Interkerkelijk Contact in Overheidszaken (CIO) heeft een factsheet over Kerk en Veiligheid gepubliceerd. Het dreigingsniveau van (terroristische) aanslagen (zie de gebeurtenissen in Frankrijk) is reden geweest om hier aandacht voor te hebben.
  Afgelopen zaterdag 14 januari 2017 vond in regio Zuid een verkiezing plaats voor een nieuwe regioleider. De aanwezigen hebben unaniem voor Remco de Zwart, voorganger van Parkcity Church in Heerlen, gekozen.
 • Activiteiten

  mrt
  06
  ARC Launch Training
  06-03-2017 10:00
  Hilversum
  mrt
  10
  Masterclassreeks psychotrauma
  10-03-2017 00:00
  Ede
  mrt
  18
  Regiotour met VPE bestuur 2017 - Regio Zuid
  18-03-2017 10:00
  Den Bosch
 • Laatste video

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2013 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact