VPE-Lidmaatschap
Samenzijn en samenwerking is een must! De Heer heeft ons niet geroepen om op een eilandje te leven. Al in de eerste tijd van de Gemeente zien we dat de gemeenten met elkaar verbonden waren en dat men elkaar over en weer hielp.
Lees meer
Visie en Missie
De VPE is een geloofsgemeenschap van plaatselijke gemeenten die zich committeren om met elkaar het goede nieuws van verlossing door Jezus Christus aan alle mensen bekend te maken door woord en daad onder de leiding en vanuit de kracht van de Heilige Geest.
Lees meer
 • Laatste artikelen

  Op 4 november kwamen in Nieuwkuijk ongeveer zestig mensen samen om te luisteren naar dr. Jelle Creemers uit Belgiƫ, die vertelde over de dialoog tussen de Rooms-katholieke Kerk (RKK) en de Pinksterkerken/Evangelische Beweging (EB). Lees het uitgebreide persbericht door op de titel te klikken.
  Afgelopen zaterdag vond de halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE) plaats in Duivendrecht. Het belangrijkste onderwerp van de vergadering was de verkiezing van een nieuwe voorzitter.
  Een van de speerpunten van de VPE is Gemeentestichting. Wat is er dan mooier om te berichten dat Jochem en Joanna Mimpen, lid van de VPE, een nieuwe VPE kerkplant in Purmerend starten.
 • Activiteiten

  jan
  07
  Afscheidsreceptie Peter Sleebos
  07-01-2017 14:00
  Alkmaar
  jan
  15
  Week van Gebed
  15-01-2017 00:00
  jan
  30
  Leidersretreat 'De ruil bij het kruis'
  30-01-2017 00:00
  Voorthuizen
 • Laatste video

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2013 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact