VPE-Lidmaatschap
Samenzijn en samenwerking is een must! De Heer heeft ons niet geroepen om op een eilandje te leven. Al in de eerste tijd van de Gemeente zien we dat de gemeenten met elkaar verbonden waren en dat men elkaar over en weer hielp.
Lees meer
Visie en Missie
De VPE is een geloofsgemeenschap van plaatselijke gemeenten die zich committeren om met elkaar het goede nieuws van verlossing door Jezus Christus aan alle mensen bekend te maken door woord en daad onder de leiding en vanuit de kracht van de Heilige Geest.
Lees meer
 • Laatste artikelen

  Na uitgebreid onderzoek heeft Cees van der Laan een boeiend en rijk geïllustreerd boek geschreven over het leven en werk van Moesje Alt. Een vrouw wiens impact groot is geweest voor de groei van de Pinksterbeweging in zowel Indonesië als in Nederland.
  De VPE houdt haar leden maandelijks op de hoogte van allerlei nieuws uit de beweging en het kerkgenootschap via de digitale VPE Nieuwsbrief.
  Onlangs is het boek "Dromen, een geschenk van God" gepubliceerd. De auteurs zijn Ronald van der Molen (VPE lid) en zijn vrouw Maresca. In de Bijbel wordt veel waarde gehecht aan dromen. Van Genesis tot en met Openbaring gebruikt God dromen om tot ons te spreken en zichzelf bekend te maken. Aan de hand van bijbelse gegevens en praktijkvoorbeelden ontdek je het belang van dromen en hoe je de betekenis van dromen kunt achterhalen en toepassen.
 • Activiteiten

  feb
  20
  Regiotour met VPE bestuur 2016 - Regio Midden
  20-02-2016 10:00
  Huizen
  mrt
  19
  Regiotour met VPE bestuur 2016 - Regio Oost
  19-03-2016 10:00
  Vaassen
 • Laatste video

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2013 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact