Dagelijkse leiding

  • Laatste artikelen

    Wat is de unieke kracht en roeping van de VPE? Wat bindt ons samen en wat is onze betekenis voor God en mensen? Wat zou jij daarop zeggen? Scan QR-code om naar de vragenlijst te gaan.
    Vorige week heeft minister Grapperhaus een sterk moreel appel op de kerken gedaan om met maximaal 30 personen bijeen te komen tijdens de erediensten. Dit maximum is sinds afgelopen dinsdagavond gelijk getrokken voor alle groepen in de samenleving.
    Hoe snel kunnen dingen veranderen?

De VPE wordt geleid door een Dagelijks Bestuur (het MT) en een Algemeen Bestuur.
Het Algemeen Bestuur bestaat uit het MT, aangevuld met de leiders in de VPE Regio's en de Onderwijscoördinator.

De dagelijkse leiding van de VPE berust bij de voorzitter, een vice-voorziter, de secretaris en de penningmeester, aangevuld met een 2e secretaris en 2e penningmeester.

Dagelijkse leiding Vanaf Email Telefoon*
Voorzitter 4-2-2017 M.H. Jonker 085-4881410
Vice-voorzitter 18-11-2017 P.G.F. Grim 085-4881411
Secretaris 18-11-2017 R. Sleebos
Penningmeester 21-11-2009 P.G.F. Grim 085-4881413
2e Secretaris 18-11-2017 Frans Blok
2e Penningmr 15-11-2013 Freek v. Otterloo  

 

* Het vermelden van het telefoonnummer gebeurt op basis van een proefperiode.

Indien u contact met ons wilt opnemen, vult u dan het contactformulier in.      

Over Machiel Jonker:
Dhr. Machiel Jonker is gehuwd met Yvonne en vader van vijf kinderen. Hij is inmiddels meer dan 25 jaar voorganger van PG Sjaloom in Heerhugowaard. Vanaf 2009 is hij lid van het Dagelijks Bestuur en vanaf 2013 vice-voorzitter. Op de extra Algemene Ledenvergadering van 4 februari 2017 werd hij met ruime meerderheid gekozen tot de nieuwe Algemeen Voorzitter, als opvolger van Peter Sleebos, die tijdens de Algemene Ledenvergadering van 19 november 2017 de voorzittershamer overdroeg. 

Over Ruth Sleebos - van Otterloo:
Mw. Drs.Ruth Sleebos - van Otterloo is gehuwd met Yanto en moeder van drie kinderen. Zij is reeds vanaf 2006 werkzaam voor de VPE op kantoor, destijds in Urk. Daarnaast is zij eveneens jaren betrokken bij de leiding van haar thuisgemeente te Emmeloord. Zij is door het Algemeen Bestuur voorgedragen voor de functie van Algemeen Secretaris. Op de Algemene Ledenvergadering van 18 november 2017 werd zij met ruime meerderheid gekozen tot Algemeen Secretaris.

Over Peter Grim:
Dhr. Peter Grim is gehuwd met Nellie en vader van vijf kinderen. Heeft meer dan 30 jaar in het bedrijfsleven gewerkt.
Vanuit het meer dan 25 jaar actief zijn in diens thuisgemeente als onder meer penningmeester en lange tijd als voorzitter, in 2008 gevraagd penningmeester te worden van de VPE. Inmiddels is hij in 2013 en in 2017 in die functie herkozen. Daarnaast vervult hij eveneens de rol van vice-voorzitter. Tevens al jaren actief bij meedere hulpvragen/interventies bij VPE gemeenten en als interim-voorganger.

Over Freek van Otterloo:
Dhr. Freek van Otterloo is gehuwd met Liesbeth en vader van vier kinderen. Hij werd door de Algemene Ledenvergaderting van 2013 gekozen als lid van het Dagelijks Bestuur van de VPE. In die functie werd hij herkozen op de Algemene Ledenvergadering van 18 november 2017.
Ook is Freek inmiddels vele jaren de voorganger van diens thuisgemeente te Emmeloord. Freek heeft een werkzaam leven als visser gekend en is naast diens parttime voorgangerschap nog sluiswachter. 

Over Frans Blok:
Dhr Frans Blok is gehuwd met Eveline. Hij werd door de Algemene Ledenvergadering van 18 november 2017 gekozen als lid van het Dagelijks Bestuur van de VPE. Frans is inmiddels meer dan 15 jaar voorganger in twee respectievelijke VPE gemeenten. Hij heeft daarvoor 17 jaar leiding gegeven aan bijbelscholen, respectievelijk In de Ruimte te Soest en in oostelijk Europa.   

       

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact