Agenda

  • Laatste artikelen

    Deze week verschijnt de Nederlandse uitgave van het boek 'Overcoming the darkside of leadership', van auteur Sam Rima, onder de titel 'Overwin je schaduwzijde. Voorkom moreel falen als leider door gezonde zelfreflectie.' De vertaling en uitgave is op initiatief van de VPE in samenwerking met anderen tot stand gekomen. Een echte must read! Ook zal de VPE hierover een leidersconferentie organiseren op 9 en 10 maart 2018, waarbij Sam Rima als hoofdspreker aanwezig zal zijn.
    ‘Oecumenische ontmoeting zien we als een van de zegeningen van onze tijd. We adviseren onze besturen om elkaar te blijven zoeken in de gezamenlijke missie om getuigen van Christus te zijn in onze omgeving in woord (verkondiging) en daad (naastenliefde).’ Aldus één van de conclusies uit het laatste rapport van de Dialoogcommissie ingesteld door de besturen van de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten, MissieNederland en de R.-K. Bisschoppenconferentie.
    De leden van de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE) hebben afgelopen zaterdag, 4 februari, met een meerderheid van 73,6 procent een nieuw algemeen voorzitter gekozen, te weten Machiel Jonker.

Hieronder ziet u de komende evenementen die (mede) door de VPE georganiseerd worden.

mrt
29
Assemblies of God World Congress 2017
In 2017 wordt door de wereldwijde Assemblies of God een grote leidersconferentie georganiseerd in Singapore.
Lees Meer
apr
07
Leidersmiddag RAN-Heartlink-VPE
In het kader van het speerpunt leiderschapsontwikkeling worden er speciale leidersmiddagen gehouden waarin de VPE samenwerkt met RAN en Heartlink. Deze middagen vinden plaats van 13-16 uur in Hart van Holland te Nijkerk.
Lees Meer
apr
08
Regiotour met VPE bestuur 2017 - Regio Noordwest&Zuidwest
Vijfde jaar op rij organiseert het VPE landelijk leidersteam een regiotour. De regiotour is o.a. gepland om belangrijke onderwerpen van de VPE te bespreken met de achterban.
Lees Meer
apr
22
Masterclass VPE-Open Doors: Leiden en Lijden in Geestelijk Leiderschap
Op zaterdag 22 april zal de VPE in samenwerking met Open Doors een Masterclass organiseren over het thema: 'Leiden en lijden in geestelijke leiderschap' Wat kunnen wij leren van de vervolgde kerk en haar leiders als het gaat om visie hebben voor je land, daarvoor de prijs van lijden in leiderschap te willen betalen en Gods visie realiteit te zien worden?
Lees Meer
apr
29
Leiderschapsseminar Regio Zuid
Op zaterdag 29 april zal er in regio Zuid een leiderschapsseminar met Daniel Renger georganiseerd worden. Nadere info volgt.
Lees Meer

[ Jaaroverzicht 2017 ]

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2013 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact