Agenda

  • Laatste artikelen

    Een springlevende, bloeiende kerk: daar verlangen we naar. In een tijd waarin ons land wordt geschud en veel manieren waarop we kerk-zijn jarenlang hebben ingevuld zijn weggevallen, zien we uit naar wat God ook nu in en door ons als kerk van Christus wil doen. Maar hoe geven we in deze tijd handen en voeten aan kerk-zijn? Vanuit die vraag start stg. Opwekking het traject: Viva de kerk! waarbij aan de hand van tien Bijbelse principes uit het gelijk­namige boek van Henk Stoorvogel, hier op in gegaan zal worden.
    Wat is de unieke kracht en roeping van de VPE? Wat bindt ons samen en wat is onze betekenis voor God en mensen? Wat zou jij daarop zeggen? Scan QR-code om naar de vragenlijst te gaan.
    Vorige week heeft minister Grapperhaus een sterk moreel appel op de kerken gedaan om met maximaal 30 personen bijeen te komen tijdens de erediensten. Dit maximum is sinds afgelopen dinsdagavond gelijk getrokken voor alle groepen in de samenleving.

Hieronder ziet u de komende evenementen die (mede) door de VPE georganiseerd worden.

nov
21
Algemene Ledenvergadering
Zaterdag 21 november 2020 zullen we onze 27ste Algemene Ledenvergadering houden, maar dan anders dan je gewend bent. Zoals we eerder hebben aangekondigd zal deze via een livestream plaatsvinden. Hierover krijg je nog een speciale uitnodiging met een link. Tijdstip van de ALV is van 10:00 - 11:30 uur.
Lees Meer

[ Jaaroverzicht 2020 ]

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact