Agenda

  • Laatste artikelen

    Kerken waren niet verplicht om ingeschreven te zijn in de Kamer van Koophandel. Hieronder wordt geduid waarom dat was. Echter de digitalisering schrijdt voort en dat heeft gevolgen ook voor dit beleid. Inmiddels hebben de kerkgenootschappen besloten dat alle bij landelijke koepels aangesloten kerken een KvK nummer gaan krijgen. Over het hoe en waarom gaat dit artikel
    SAVE THE DATE !!! Op 7 november 2019 zal de Stichting Gedragscode Leidingevenden (SGL) een dag voor haar deelnemers en belangstellenden organiseren, rondom het thema: 'Veilig in de kerk, waar anders?' Daar komt echter heel veel bij kijken. SGL is betrokken bij voorlichting, preventie, hulp en begeleiding van slachtoffers en doet bindende uitspraken in relevante zaken.
    Wist u dat een vijfde van de Nederlandse huishoudens kampt met problematische schulden? De VPE maakt deel uit van de landelijke stuurgroep "Schuldhulpmaatje", om SHM meer bekend te krijgen onder de kerken van Nederland. Doet uw gemeente al mee?

Hieronder ziet u de komende evenementen die (mede) door de VPE georganiseerd worden.

nov
02
Masterclass Hoe overwinnen we onze angstcultuur?
Vandaag de dag komen er wereldwijd en ook in Nederland heel veel moslims tot geloof en maken op wonderbaarlijke wijze kennis met Jezus. Het feit dat dit gebeurt, betekent dat God veel liefde heeft voor de moslims en dat Hij verlangt dat ze Hem leren kennen. De VPE verlangt ernaar dat de moslims die in Nederland wonen de liefde van God gaan ervaren en Jezus leren kennen. In dit kader wordt er op zaterdag 2 november een masterclass georganiseerd.
Lees Meer
nov
07
Deelnemersdag SGL 2019
Op 7 november 2019 zal de Stichting Gedragscode Leidingevenden (SGL) een dag voor haar deelnemers en belangstellenden organiseren, rondom het thema: 'Veilig in de kerk, waar anders?' Daar komt echter heel veel bij kijken. SGL is betrokken bij voorlichting, preventie, hulp en begeleiding van slachtoffers en doet bindende uitspraken in relevante zaken.
Lees Meer
nov
16
VPE Ledenbijeenkomst
Zaterdag 16 november organiseert de VPE haar jaarlijkse algemene ledenvergadering.
Lees Meer
dec
13
VPE-LLT meeting 13-12-2019
Lees Meer
dec
13
VPE MT meeting 13-12-2019
Lees Meer

[ Jaaroverzicht 2019 ]

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact