Agenda

  • Laatste artikelen

    SAVE THE DATE !!! Op 7 november 2019 zal de Stichting Gedragscode Leidingevenden (SGL) een dag voor haar deelnemers en belangstellenden organiseren, rondom het thema: 'Veilig in de kerk, waar anders?' Daar komt echter heel veel bij kijken. SGL is betrokken bij voorlichting, preventie, hulp en begeleiding van slachtoffers en doet bindende uitspraken in relevante zaken.
    Wist u dat een vijfde van de Nederlandse huishoudens kampt met problematische schulden? De VPE maakt deel uit van de landelijke stuurgroep "Schuldhulpmaatje", om SHM meer bekend te krijgen onder de kerken van Nederland. Doet uw gemeente al mee?
    Op zaterdagavond 29 juni 2019 vond in Amsterdam aan de Kempering 58 in de kerkzaal van de Church of Pentecost een bijzondere gebedsavond plaats.

Hieronder ziet u de komende evenementen die (mede) door de VPE georganiseerd worden.

sep
01
25 Jarig Jubileum Gerrit Spreeuwers
Op 1 september 2019 is er een dubbel jubileum in de Pinkstergemeente Filadelfia in Arnhem. Gerrit Spreeuwers viert zijn 25 jarig jubileum als voorgaand oudste, maar ook is er een bijzonder 50 jarig jubileum!
Lees Meer
sep
07
VPE-teamdag family meeting
Als start van het nieuwe seizoen, willen we net als vorig jaar een inspirerende maar ook gezellige dag hebben met de leiders van de VPE, inclusief partners en kinderen.
Lees Meer
sep
07
Een dag watervasten en gebed voor Holland
Zaterdag 7 september spreekt Jan Sjoerd Pasterkamp op een dag van watervasten en gebed voor Holland te Oude Tonge. U bent van harte uitgenodigd!
Lees Meer
sep
13
VPE Heidag 13-09-2019
Op 13 september hebben we als DB samen met de speerpuntleiders een heidag. Locatie is Van der Valk Harderwijk.
Lees Meer
okt
02
Een hemel voor autisten?
Is er in uw kerk aandacht voor mensen met autisme? Zijn de preken duidelijk voor deze doelgroep? Wat hebben gemeenteleden met autisme nodig? In VPE regio oost willen we naast voorgangers en oudsten ook andere betrokkenen in het gemeente leven uitnodigen.
Lees Meer
okt
04
VPE LLT meeting 04-10-2019
De Algemene Leiding vergadert ongeveer 4 keer per jaar.
Lees Meer
okt
04
VPE MT meeting 04-10-2019
De Dagelijkse Leiding vergadert ongeveer 6 keer per jaar
Lees Meer

[ Jaaroverzicht 2019 ]

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact