Corona

  • Laatste artikelen

    De harde lockdown toespraak van de premier gisteravond raakt een ieder van ons: persoonlijk, gezinnen, werk, scholen, ondernemers, maar ook het kerkzijn.
    De VPE heeft tijdens de ledenvergadering een eerste presentatie gegeven van de uitkomst van haar identiteitstraject via een trailer.
    Een springlevende, bloeiende kerk: daar verlangen we naar. In een tijd waarin ons land wordt geschud en veel manieren waarop we kerk-zijn jarenlang hebben ingevuld zijn weggevallen, zien we uit naar wat God ook nu in en door ons als kerk van Christus wil doen. Maar hoe geven we in deze tijd handen en voeten aan kerk-zijn? Vanuit die vraag start stg. Opwekking het traject: Viva de kerk! waarbij aan de hand van tien Bijbelse principes uit het gelijk­namige boek van Henk Stoorvogel, hier op in gegaan zal worden.

De VPE vindt het belangrijk om haar leden en gemeenten op de hoogte te houden omtrent de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus. Houd daarom onze nieuwsbrieven en artikelen in de gaten. Hieronder plaatsen wij u de reeds uitgebrachte artikelen onder elkaar.

1. Link naar de overheidspagina

2. FAQ rondom de 1,5 meter samenleving 

3. Factsheet Corona: de situatie vanaf 11 mei 2020)

4. VPE Coronaprotocol

5. Het nieuwe normaal?

6. Zondagsscholen en Jeugdwerk

7. Nieuwe info vanaf 1 juni 2020

8. Veilig avondmaal vieren? Hier zijn ingredienten voor!

9. Corona maatregelen per 1 juli 2020

10. Zingen in de kerk per 1 juli 2020

11. Corona Preventie Kerken (allerlei nuttige info mbt praktische hulpmiddelen voor kerken en coronamaatregelen)

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact