Zondag voor de vervolgde kerk

Zondag voor de vervolgde kerk

April 16, 2021

Zoals elk jaar organiseert Open Doors op de zondag na Pinksteren 30 mei, de Zondag voor de Vervolgde Kerk. Een speciale dag om aandacht te vragen voor de vervolgde kerk. Wij vinden het heel bijzonder dat er op honderden plekken in Nederland en Vlaanderen door kerken wordt stilgestaan bij de vervolgde kerk.

Via de website kunt u meer informatie vinden en zich eventueel alvast aanmelden als organisator om de materialen te ontvangen. Zodra de materialen beschikbaar zijn, krijgt u van Open Doors een e-mail met daarin een link naar de materialen. (Preekschets, video, gebedspunten, collecte voorstel, kindermateriaal.) Natuurlijk bent u vrij de dienst in te richten. Meld u hier aan als organisator om de materialen te ontvangen

Veel gemeentes hebben al een spreker aangevraagd voor de Zondag voor de Vervolgde Kerk. Het is daarom helaas niet meer mogelijk een spreker aan te vragen voor 30 mei. Er komt wel een video beschikbaar met een preek van Ds. Ron van Der Spoel om te gebruiken in uw livestream.

Wilt u wel graag een spreker van Open Doors die tijdens een andere dienst iets vertelt? Nodig ons dan uit op een andere zondag. We kijken dan samen wat er mogelijk is.

Kerkleidersavond

Speciaal voor Kerkleiders (voorgangers, oudsten, diakenen) is er een onlineavond georganiseerd op 29 april. Verbinding, bemoediging en een exclusieve ontmoeting met een vervolgde broeder staan deze bijeenkomst centraal. Aanmelden via de website.

Nacht van Gebed

Een kleine week na de Zondag voor de Vervolgde Kerk organiseren we landelijk de Nacht van Gebed. Op honderden locaties in Nederland en Vlaanderen komen christenen samen om te bidden voor de vervolgde kerk. Meer informatie.

Close