Dispensatieformulier gemeenten

 • Laatste artikelen

  Op vrijdag 21 juni is het voor iedereen toegankelijk symposium ‘Doof de Geest niet uit’ in Utrecht over het goed ontvangen en gebruiken van alle charisma’s die de Heilige Geest verkiest te schenken.
  De herdenking van de Nationale Synode 1618-1619 is afgesloten met een bijzonder moment op 29 mei 2019. Tevens is dat een belangrijk moment in de geschiedenis van de Protestantse kerken in Nederland. Bijna 40 kerken hebben op 29 mei samen de "verklaring van verbondenheid' getekend. Meer hierover vindt u onder de kop 'In gesprek met de kerken'.
  Van verschillende kanten vanuit onze achterban hebben we vragen gekregen hoe het bestuur van de VPE reageert op de Nashville verklaring. Hier onze reactie:
 • Activiteiten

  jun
  29
  Gebed voor Amsterdam (door PCC)
  29-06-2019 18:30
  Amsterdam Zuid-Oost

Met dit formulier kunt u dispensatie aanvragen voor de vaste lidmaatschapsbijdrage van de VPE voor gemeenten, ter hoogte van € 550,00 in 2018. Deze bijdrage wordt in 12 maandelijkse termijnen geïncasseerd.

Deze dispensatie is niet van toepassing op de 1% bijdrage die wordt geïncasseerd over de inkomsten die de gemeente in 2016 heeft ontvangen uit giften en bijdragen. Dit bedrag wordt vastgesteld op basis van de jaarcijfers die u over 2016 heeft aangeleverd.


Dit verzoek wordt telefonisch met u besproken.

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact