Steve van Deventer nieuwe Landelijk Co├Ârdinator Onderwijs VPE

Drs. Steve van Deventer vanaf 01 april nieuwe LCO (Landelijke Co├Ârdinator Onderwijs) van de VPE.

Steve van Deventer nieuwe Landelijk Co├Ârdinator Onderwijs VPE

Vanaf 01 april 2014 neemt drs. Steve van Deventer de taak van Landelijk Coördinator Onderwijs over van dr. Paul van der Laan.

Eind 2013 heeft Paul van der Laan kenbaar gemaakt zijn taak als Landelijk Coördinator Onderwijs & Opleidingen (LCO) te willen beëindigen per 1 april 2014. Een belangrijke reden is dat hij en zijn vrouw eigenlijk woonachtig zijn in Spanje. Zij willen daar meer tijd doorbrengen en het zwaartepunt van hun bediening naar dat mooie land verplaatsen.

We kunnen bijna niet beschrijven hoeveel tijd en energie Paul heeft gestoken in het opzetten van de InChurch Academy, 'een bijbelse toerusting voor drukke mensen’,  en zijn hem daar heel erg dankbaar voor. 

Het bestuur heeft zich gebogen, gebeden en actief gezocht naar de juiste opvolging voor Paul. De taak van LCO zal worden overgenomen door drs. Steve van Deventer, die ook bestuurslid is van de VPE.

Naast Steve wordt er een ICA School Coördinator (SC) aangesteld die de ICA organisatorisch zal managen. Wij hopen ook deze persoon binnenkort aan u voor te stellen.

Dankbaar in de eerste plaats aan de Heer, maar ook aan Paul en niet te vergeten zijn vrouw Rina zullen we als VPE op de voorjaar’s AV van 14 juni afscheid van hen nemen. 

Praktisch houdt dit in dat vragen van algemene aard over de opleiding, registratie of financiën voortaan gestuurd moeten worden naar info@vpeopleidingen.nl.

In Rotterdam nemen op dit moment meer dan 40 studenten deel aan de ICA.

De plannen zijn om komend seizoen in regio Zuid en later Noord West van start te gaan. 

31-03-2014
Micha zondag in teken van de schepping »
« In Church Academy van start
  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact