In Church Academy van start

In Rotterdam is de eerste module van de In Church Academy met daverend succes van start gegaan.

De In Church Academy is officieel van start gegaan in het kerkgebouw van de Volle Evangelie Gemeente “De Schutse” in Rotterdam Centrum.

Het aantal deelnemers was boven verwachting: 54 waar op hooguit 30 cursisten was gerekend. 

De In Church Academy is een onderdeel van de afdeling VPE Opleidingen van de VPE.

De tweejarige opleiding van de In Church Academy voorziet in een online training met maandelijkse klassikale ontmoetingen voor kader en leiding van de plaatselijke kerken. Het eerste jaar leidt op voor een certificaat, na het twee jaar ontvangt men een licentie. Naast de acht cursussen die jaarlijks worden gevolgd, zijn er seminars over actuele onderwerpen zoals aanbidding en het gebruik van media in de kerk.

Dr. Paul van der Laan, Landelijk Coördinator Onderwijs van de VPE zegt: “Het is een perfecte vorm voor mensen die zelf heel druk zijn, maar tegelijkertijd kwaliteit onderwijs verlangen, daarom heeft deze opleiding als motto: Bijbelse toerusting voor drukke mensen. Doordat de meeste studie online gebeurt, kan men dit in de verloren uurtjes van de dag doen, waarin men even tijd heeft voor wat anders. De moderne mens is steeds bedrevener in Multitasking en zo kan dit er toch nog bij. De maandelijkse ontmoetingen ondersteunen de studie en geven het een persoonlijk gezicht.”

Cursisten waren laaiend enthousiast na de eerste lesdag. Louise Karso uit Zoetermeer zei na afloop: “Meestal ben ik helemaal op na zo een dag, maar nu heb ik nog energie over”. Het is een gemêleerd en veelkleurig gezelschap van 21 tot 65 jaar van allerlei achtergronden, waaronder een arts en voormalig zendeling. De meeste komen uit de omgeving van Rotterdam, maar er is ook een cursist uit Houten bij. Door de grote toeloop zijn de cursisten in twee klassen verdeeld, zodat er voldoende ruimte is voor interactie. 

Meer informatie op: www.vpeopleidingen.nl

16-03-2014
Micha zondag in teken van de schepping »
« Nieuw uitgezonden geestelijk verzorger
  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact