Elevate Leidersdag september

VPE Elevate Leidersdag 18-09
Dag voor (jonge) leiders: inspiratie, toerusting & ontmoeting. Met Wilkin van de Kamp, Remco de Zwart, Christian Tan e.a.

ELN is in 2013 ontstaan vanuit de VPE met de bedoeling jongere voorgangers en leiders bij elkaar te brengen en te inspireren. Na een aantal goedbezochte dagen kwam er even een 'winterslaap' van een paar jaar. Maar we zijn er weer klaar voor om juist in een tijd waar veel dingen niet doorgaan, de draad op te pakken! Deze dag willen we vooral ingaan op wat God door alles rondom corona tegen ons als kerk wil zeggen. Daarnaast willen we deze dagen zowel voorgangers als het bredere leiderschap van/in Geestvervulde kerken aanvuren en inspireren, met de beste sprekers en gemeenteleiders uit binnen- en buitenland.

De dag - inclusief lunch - is gratis, omdat we voor niemand een drempel willen opwerpen om te komen. Er zal wel een vrijwillige collecte opgehaald worden.

Er zijn i.v.m. de coronamaatregelen 100 plaatsen beschikbaar. Per persoon/echtpaar is er 1 plaats beschikbaar (een echtpaar telt dus als 1 plaats). Registratie is verplicht. Belangrijk: kan je toch niet, geef dit door. Anders houden we een plek voor je bezet, waar iemand anders had kunnen komen maar die uiteindelijk leeg blijft.

Registreren kan via deze link.

 

PROGRAMMA:

09:30 Inloop met koffie & registratie
10:00 Welkom  & aanbidding
10:20 Christian Tan (VPE/St. Meer Jezus, LEEF! Deventer, Enschede & Raalte)
11:00 Pauze
11:20 Wilkin van de Kamp (ECG Aalten-Bocholt, Vrij Zijn)

12:00 Pauze
12:15 Kerk in coronatijd: Arjan Hogebrug (Impact Waddinxveen) & Johan Proost (Destiny Groningen)
12:45 Lunch
13:30 Sebastiaan van Wessem (Celebration Church Hilversum)
14:10 pauze
14:30 Q&A corona: Machiel Jonker, Wilkin, Remco, Sebastiaan, Christian, Pieter-Jan
15:10 Remco de Zwart (Resound Park City Heerlen) - aansluitend bediening & aanbidding

Meer informatie zie de website.

Elevate Leaders Network (ELN) gelooft dat het belangrijk is dat (jonge) leiders elkaar ontmoeten en toegerust worden om krachtige en betekenisvolle gemeenten te leiden. Daarom organiseert ELN drie keer per jaar een leidersdag waar je relevante toerusting ontvangt. Tevens is er ruimte voor ontmoeting met andere leiders. Word deel van het VPE-ELN,  ook als je je jong voelt!

Organisatie van ELN ligt in handen van een team VPE-voorgangers, waaronder Machiel Jonker, Christian Tan en Remco de Zwart, ondersteund door Sebastiaan van Wessem, Pieter-Jan van der Wolf, Ramona van den Hoed en in de uitvoering door een team vrijwilligers van Stichting Meer Jezus.

28-08-2020
Bidden en vasten voor Nederland 18-28 september 2020 »
« Uitstel aangifte loonbelasting tot 1 oktober 2020 verlengd
  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact