VPE en Procurios

Deze zomer zal de VPE met haar crm en website van leverancier veranderen, namelijk van Kerkspot naar Procurios.

We hebben hiervoor gekozen omdat de eerste niet meer kon bieden wat wij als organisatie nodig hebben en de focus heeft op het bedienen van lokale gemeenten. Dat doet zij erg goed en daarom bevelen Kerkspot nog steeds van harte bij u aan!
In Procurios hebben we een partij gevonden die ons het maatwerk kan bieden dat we voor onze specifieke organisatie nodig hebben, waaronder het ANBI-portaal, een online ledenplatform en onze interne bedrijfsvoering. Het is voor uw en ons belang dat de gegevens waarmee we werken up to date zijn, juist ook in de overgang naar een ander systeem.
Wilt u daarom vóór 1 juli uw gegevens checken die nu bij ons bekend zijn en waar het nodig is aanpassingen verrichten? U kunt dit doen door in te loggen op de VPE-website. Alvast bedankt voor uw medewerking.
Gemeenten dienen de aangepaste ANBI-gegevens, cijfers van 2019, vóór 1 juli op de website van de VPE te vermelden, of op de website van de gemeente. Wanneer u als gemeente gebruik maakt van het ANBI-portaal, logt u hier in met de gegevens van uw gemeente.

05-06-2020
Nieuwe regioleider Zuid »
« Gebedszondag 28 juni
  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact