Uitstel loonheffing 2020

Wilt u loonaangifte 2020 doen in Mijn Belastingdienst Zakelijk, het nieuwe portaal voor ondernemers? En moet u daarvoor nog eHerkenning aanschaffen? Dan krijgt u automatisch uitstel voor de loonaangifte en betaling tot 1 juli 2020.

Het uitstel geldt alleen als u uw laatst ingediende loonaangifte nog hebt gedaan in het oude portaal voor ondernemers. U krijgt ook uitstel als u voortaan een fiscaal dienstverlener of marktsoftware inzet om uw loonaangifte te doen. Wij willen ondernemers deze extra tijd geven, om hen goed te ondersteunen bij de overstap naar het nieuwe portaal.

U hoeft niet zelf uitstel aan te vragen

Komt u voor uitstel in aanmerking? Dan ontvangt u van de belastingdienst binnenkort een brief waarin staat dat u tot 1 juli uitstel krijgt voor de loonaangifte 2020 en de betaling daarvan. U hoeft daarvoor niet zelf een verzoek om uitstel te doen. Hebt u zelf al om uitstel gevraagd en komt u in aanmerking, ook dan krijgt u een brief.

Kunt u al inloggen op Mijn Belastingdienst Zakelijk?

Hebt u al eHerkenning met betrouwbaarheidsniveau 3? Doe dan vanaf 1 februari loonaangifte 2020 in Mijn Belastingdienst Zakelijk en zorg dat uw aangifte en betaling voor de uiterste datum bij ons binnen zijn. Hebt u een eenmanszaak, dan kunt u ook inloggen met DigiD om uw loonaangifte te doen in Mijn Belastingdienst Zakelijk.

eHerkenning aanvragen

Moet u nog eHerkenning aanvragen?
U wordt op de hoogte gehouden door het CIO via de VPE.

 

06-02-2020
Taak van een oudste, boeiendste taak van een gemeentelid »
« update E-herkenning en aangifte loonheffing
  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact