VPE geeft samen met Arrowz een nieuw boek uit: Overwin je schaduwzijde

Deze week verschijnt de Nederlandse uitgave van het boek 'Overcoming the darkside of leadership', van auteur Sam Rima, onder de titel 'Overwin je schaduwzijde. Voorkom moreel falen als leider door gezonde zelfreflectie.' De vertaling en uitgave is op initiatief van de VPE in samenwerking met anderen tot stand gekomen. Een echte must read! Ook zal de VPE hierover een leidersconferentie organiseren op 9 en 10 maart 2018, waarbij Sam Rima als hoofdspreker aanwezig zal zijn.

VPE geeft samen met Arrowz een nieuw boek uit: Overwin je schaduwzijde

Voorkomen is beter dan genezen

Leiderschap is een riskante onderneming. Je kunt jaren bezig zijn met het opbouwen van je gemeente of bedrijf en dan plotseling, door een morele misstap, alles kwijtraken. Iedere leider heeft een schaduwzijde in zich, die soms pas zichtbaar wordt als er al veel schade is aangericht. De grote vraag is: hoe voorkom je zoiets?

Overwin je schaduwzijde is een goed startpunt. Het werkt als een geestelijke APK, waarmee je je eigen verborgen motieven, doelen en gedragsmechanismen kunt blootleggen. Goede leiders doen dat. Zo voorkomen ze dat ze een gevaar voor anderen worden en hun persoonlijke missie op het spel zetten. Met dit boek organiseer je je eigen kritische reflectie, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je onaangenaam door jezelf verrast wordt. Ga ermee aan de slag en overwin je schaduwzijde!

SAM RIMA is senior voorganger van North Seattle Church in Seattle (Washington). Hij schreef Overwin je schaduwzijde vanuit zijn passie om leiders te helpen emotioneel gezond te worden. Sinds het boek in 1997 verscheen, zijn er wereldwijd al meer dan honderdduizend exemplaren verkocht en hebben vrijwel alle theologische opleidingen in de Verenigde Staten het opgenomen in hun curriculum. Sam is getrouwd met Sue. Ze wonen in Seattle en zijn de gelukkige (groot)ouders van vier kinderen en vier kleinkinderen.

GARY MCINTOSH leidt het Church Growth Network en is hoogleraar praktische theologie en leiderschap aan de Talbot School of Theology. Hij was de promotor van Sam Rima, wiens promotieonderzoek de basis vormde voor Overwin je schaduwzijde. Gary is getrouwd met Carol en woont in Temecula (Californië). Ze hebben twee kinderen en zes kleinkinderen.

Klik bijgaande link voor inkijktekst: Overwin je schaduwzijde – inkijktekst

Productinformatie
‘Overwin je schaduwzijde’ verschijnt 20 maart a.s. bij Uitgeverij Arrowz als een copublicatie met de VPE (initiatiefnemer), FMF en het Evangelisch Werkverband binnen de Protestantse kerk. Deze samenwerking is tot stand gekomen vanuit een gemeenschappelijk streven naar emotioneel gezonde leiders in de kerk van Nederland. Nu verkrijgbaar bij www.arrowz.org en in de goed gesorteerde boekhandel.

Titel : Overwin je schaduwzijde
Subtitel : Voorkom moreel falen als leider door gezonde zelfreflectie
Auteur(s) : Sam Rima, Gary McIntosh
Prijs : € 17,95
ISBN : 978 94 90489 38 0
Verschijnt : 20 maart 2017
Afmetingen : 215 x 128 x 15 mm
Gewicht : ca. 340 gr
Omslag : paperback
Type : n.v.t.
Pagina’s : 288 pag.
Uitgave : Arrowz, Amsterdam

13-03-2017
VPE opgenomen in de kring Raad van Kerken »
« Katholieken en evangelischen in gesprek over gebed en evangelisatie
  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact