ACT seminar

  • Laatste artikelen

    Op Tweede Pinksterdag laten tienduizenden mensen hun ontbijt staan en doneren geld. Op deze manier leven we mee met de allerarmsten die honger lijden als gevolg van de coronacrisis. Deze actie wordt georganiseerd door tien hulporganisaties waaronder VPE-Zending. 
    Er zijn nog een aantal aandachtspunten met betrekking tot het heropstarten van kerkdiensten per 1 juni. Deze info komt van het het CIO (Interkerkelijk Contact in Overheidszaken) op 29 mei 2020.
    Pinksteren 2020 is een speciaal moment in een bijzonder jaar. De kerk wereldwijd verlangt naar een nieuwe beweging van de Geest. In een jaar waarin de wereld geschud is door het coronavirus zijn onze ogen gericht op God van wie onze hulp komt.
Datum van 21-09-2020 00:00
tot 23-09-2020 00:00
Locatieklooster Nieuw Sion nabij Deventer.
Vulikerweg 6
7431 PJ Diepenveen
WebsiteKlik hier

Het driedaagse seminar “Christaflex: de toepassing van Acceptance and Commitment Therapy (ACT) in een christelijke setting
Zoeken jij of de pastorale werkers in je gemeente naar een zegenrijke benadering voor krachtige zorg aan broeders en zusters die vastgelopen zijn in hun geloof en/of dagelijks leven? Het driedaagse seminar “Christaflex: de toepassing van Acceptance and Commitment Therapy (ACT) in een christelijke setting” is dan uitermate geschikt voor jou! Alle pastors, voorgangers, herders en pastorale werkers zijn hiervoor zeer welkom van 18 t/m 21 mei in klooster Nieuw Sion nabij Deventer. Aan het eind van deze seminar heb je kennisgemaakt met een effectieve pastorale benadering én ben je in staat om dit over te brengen aan je pastorale medewerkers in de gemeente. Lees meer in de informatiebrochure en op www.tussenland.com.
  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact