CGI reis met Jaap Bönker

  • Laatste artikelen

    Kerken waren niet verplicht om ingeschreven te zijn in de Kamer van Koophandel. Hieronder wordt geduid waarom dat was. Echter de digitalisering schrijdt voort en dat heeft gevolgen ook voor dit beleid. Inmiddels hebben de kerkgenootschappen besloten dat alle bij landelijke koepels aangesloten kerken een KvK nummer gaan krijgen. Over het hoe en waarom gaat dit artikel
    SAVE THE DATE !!! Op 7 november 2019 zal de Stichting Gedragscode Leidingevenden (SGL) een dag voor haar deelnemers en belangstellenden organiseren, rondom het thema: 'Veilig in de kerk, waar anders?' Daar komt echter heel veel bij kijken. SGL is betrokken bij voorlichting, preventie, hulp en begeleiding van slachtoffers en doet bindende uitspraken in relevante zaken.
    Wist u dat een vijfde van de Nederlandse huishoudens kampt met problematische schulden? De VPE maakt deel uit van de landelijke stuurgroep "Schuldhulpmaatje", om SHM meer bekend te krijgen onder de kerken van Nederland. Doet uw gemeente al mee?
Datum van 01-05-2020 00:00
tot 12-05-2020 00:00
WebsiteKlik hier
Samaritanen, bestaan ze nog? Jazeker! Enkele honderden wonen nog altijd bij de Bijbelse bergen Gerizim en Ebal in Samaria, die nu onder controle staan van de Palestijnse Autoriteit. Deze en andere Bijbelse plaatsen waar doorgaans niet veel toeristen komen, bezoekt CGI-directeur Jaap Bönker begin mei 2020 tijdens een 12-daagse studiereis.

Van 1 t/m 12 mei 2020 leidt CGI-directeur Jaap Bönker een 12-daagse reis naar het hartland van Israël. Dankzij Jaap's netwerk staan er veel bijzondere ontmoetingen op het programma. De groep bestaat uit maximaal 16 personen.

Jaap Bönker: ‘We verblijven de hele periode in Jeruzalem en reizen van daar naar diverse plekken in het Bijbelse hartland, zoals Sichem (Nabloes), Jericho, Ebal, Gerizim en Hebron. We bezoeken daar onder meer het graf van Jozef, de put van Jakob en de graven van de oudvaders. We bezoeken ook een Palestijns vluchtelingenkamp en we ontmoeten mensen die een missie hebben onder orthodox-gelovigen. Kortom, een reis langs plekken waar de meeste toeristen niet komen, maar waar je wel de oude Bijbelse verhalen wel beleeft. Het is een leer-doe-reis met veel ontmoetingen.’ 

Kosten op basis van 2-persoons kamer: 
€ 1.450,- p.p. Bij een 1-persoonskamer € 1.945,- en bij een 3-persoonskamer € 1.375,- Prijzen incl. retourvlucht AMS-TLV, half pension, vervoer bij dagtochten en verblijf nabij oude stad Jeruzalem.

Voor meer informatie en aanmelden, contact u reisleider Jaap Bönker via j.bonker@CGI-holland.nl.

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact