Masterclass Hoe overwinnen we onze angstcultuur?

  • Laatste artikelen

    Kerken waren niet verplicht om ingeschreven te zijn in de Kamer van Koophandel. Hieronder wordt geduid waarom dat was. Echter de digitalisering schrijdt voort en dat heeft gevolgen ook voor dit beleid. Inmiddels hebben de kerkgenootschappen besloten dat alle bij landelijke koepels aangesloten kerken een KvK nummer gaan krijgen. Over het hoe en waarom gaat dit artikel
    SAVE THE DATE !!! Op 7 november 2019 zal de Stichting Gedragscode Leidingevenden (SGL) een dag voor haar deelnemers en belangstellenden organiseren, rondom het thema: 'Veilig in de kerk, waar anders?' Daar komt echter heel veel bij kijken. SGL is betrokken bij voorlichting, preventie, hulp en begeleiding van slachtoffers en doet bindende uitspraken in relevante zaken.
    Wist u dat een vijfde van de Nederlandse huishoudens kampt met problematische schulden? De VPE maakt deel uit van de landelijke stuurgroep "Schuldhulpmaatje", om SHM meer bekend te krijgen onder de kerken van Nederland. Doet uw gemeente al mee?
Datum van 02-11-2019 09:30
tot 02-11-2019 13:00
LocatieVPE kantoor
Hoofdstraat 51
3971 KB Driebergen-Rijsenburg

Vandaag de dag komen er wereldwijd en ook in Nederland heel veel moslims tot geloof en maken op wonderbaarlijke wijze kennis met Jezus. Het feit dat dit gebeurt, betekent dat God veel liefde heeft voor de moslims en dat Hij verlangt dat ze Hem leren kennen. De VPE verlangt ernaar dat de moslims die in Nederland wonen de liefde van God gaan ervaren en Jezus leren kennen. In dit kader wordt er op zaterdag 2 november een masterclass georganiseerd.
MASTERCLASS Moslim Bedieningen
Hoe overwinnen we onze angstcultuur?

Voor gemeenten die al ervaring hebben met het bereiken van moslims en voor gemeenten die daar ervaring mee willen opdoen. We willen elkaar bemoedigen en aanmoedigen om ook uit te reiken naar de meer dan 1 miljoen moslims in ons land.

Wij willen je vragen om sleutelpersonen in deze bediening in je gemeente aan te moedigen om naar deze Masterclass te komen.

Programma van deze dag:

09.30 - 10.00 inloop met koffie

10.00 - 13.00 Kennismaken, lezing, getuigenissen, rondetafel gesprek, visieontwikkeling en vragen beantwoorden.

13.00 - Broodje en koffie voordat u naar huis reist.

OPGAVE deelname: svp per e-mail aan vóór 25 oktober 2019.
Maximaal aantal deelnemers is beperkt vanwege beschikbare ruimte.
Wees er snel bij, want vol is vol.
  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact