Deelnemersdag SGL 2019

  • Laatste artikelen

    Kerken waren niet verplicht om ingeschreven te zijn in de Kamer van Koophandel. Hieronder wordt geduid waarom dat was. Echter de digitalisering schrijdt voort en dat heeft gevolgen ook voor dit beleid. Inmiddels hebben de kerkgenootschappen besloten dat alle bij landelijke koepels aangesloten kerken een KvK nummer gaan krijgen. Over het hoe en waarom gaat dit artikel
    SAVE THE DATE !!! Op 7 november 2019 zal de Stichting Gedragscode Leidingevenden (SGL) een dag voor haar deelnemers en belangstellenden organiseren, rondom het thema: 'Veilig in de kerk, waar anders?' Daar komt echter heel veel bij kijken. SGL is betrokken bij voorlichting, preventie, hulp en begeleiding van slachtoffers en doet bindende uitspraken in relevante zaken.
    Wist u dat een vijfde van de Nederlandse huishoudens kampt met problematische schulden? De VPE maakt deel uit van de landelijke stuurgroep "Schuldhulpmaatje", om SHM meer bekend te krijgen onder de kerken van Nederland. Doet uw gemeente al mee?
Datum van 07-11-2019 00:00
tot 07-11-2019 00:00
LocatieJeruzalemkerk
Kouwerplantsoen 1A
3571 LS Utrecht
WebsiteKlik hier

Op 7 november 2019 zal de Stichting Gedragscode Leidingevenden (SGL) een dag voor haar deelnemers en belangstellenden organiseren, rondom het thema: 'Veilig in de kerk, waar anders?'

Daar komt echter heel veel bij kijken. SGL is betrokken bij voorlichting, preventie, hulp en begeleiding van slachtoffers en doet bindende uitspraken in relevante zaken.

De VPE is integraal deelnemer van dit meldpunt.  Wij bevelen deze bijeenkomst dan ook aan al onze leden en gemeenten ten zeerste aan.

Wij zijn benieuwd naar wat dagsprekers
Alexander (https://alexanderveerman.wordpress.com/) en
Esther Veerman (https://estherveerman.wordpress.com/
over dit thema met ons zullen delen. Het echtpaar is sterk betrokken bij het thema en draagt bij aan de agendabepaling van het onderwerp binnen de kerken.

Op deze dag geven wij ook een uitgebreide update over de recente ontwikkelingen binnen de SGL, waaronder de rebranding van onze naamgeving en website. 

Meld je hier aan voor de bijeenkomst. 


 

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact