World Assemblies of God Fellowship Next Generation Commission

Datum van 21-03-2019 00:00
tot 22-03-2019 00:00

Op 20-21 maart 2019 organiseert de World Assemblies of God Fellowship (WAGF) een Next Generation Europese conferentie. De focus van de WAGF NGC is om kinderleiders en jeugdleiders bij elkaar te brengen voor uitwisseling en creatieve visievorming en strategische partnerschappen te vormen met het oog op de kinderen en jongeren, de komende generaties.

World Assemblies of God Fellowship Next Generation Commission

Op 20-21 maart 2019 organiseert de World Assemblies of God Fellowship (WAGF) een Next Generation Europese conferentie. De focus van de WAGF NGC is om kinderleiders en jeugdleiders bij elkaar te brengen voor uitwisseling en creatieve visievorming en strategische partnerschappen te vormen met het oog op de kinderen en jongeren, de komende generaties. Het zou fantastisch zijn als kinderleiders en jeugdleiders vanuit onze plaatselijke gemeenten gefaciliteerd kunnen worden om te komen. Ze zullen verrijkt weer thuis komen.
De afstand is goed te doen: Brussel, Belgie. Locatie: Hotel Thon Brussels (Rue de la Loi).Onze vraag aan onze plaatselijke leiders is te overwegen uw kinderwerkleiders en jeugdleiders aan te sluiten en zo mogelijk financieel te faciliteren om naar Brussel te komen.

Als u per mail bevestigt dat u aanwezig zult zijn en zal u meer informatie ontvangen.
U kunt een e-mail sturen naar: hecyamp5@gmail.com.
onderwerp: Next Generation March Meeting
Vermeld: voornaam, achternaam en land.

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact