Global Pastors and Leaders Convention Prayer Brunch 2019

  • Laatste artikelen

    Op vrijdag 21 juni is het voor iedereen toegankelijk symposium ‘Doof de Geest niet uit’ in Utrecht over het goed ontvangen en gebruiken van alle charisma’s die de Heilige Geest verkiest te schenken.
    De herdenking van de Nationale Synode 1618-1619 is afgesloten met een bijzonder moment op 29 mei 2019. Tevens is dat een belangrijk moment in de geschiedenis van de Protestantse kerken in Nederland. Bijna 40 kerken hebben op 29 mei samen de "verklaring van verbondenheid' getekend. Meer hierover vindt u onder de kop 'In gesprek met de kerken'.
    Van verschillende kanten vanuit onze achterban hebben we vragen gekregen hoe het bestuur van de VPE reageert op de Nashville verklaring. Hier onze reactie:
Datum van 26-01-2019 10:00
tot 26-01-2019 16:00
Locatie
Molenkade 63
1115 AC Duivendrecht
WebsiteKlik hier

Op 26 januari wordt een ontmoeting georgaiseerd in samenwerking met de VPE. Het doel van dit samen zijn is: om elkaar, maar daarnaast ook SAMEN de Heer te ontmoeten

Global Pastors and Leaders Convention Prayer Brunch 2019

Op 26 januari wordt een ontmoeting georgaiseerd in samenwerking met de VPE. Het doel van dit samen zijn is: om elkaar, maar daarnaast ook SAMEN de Heer te ontmoeten. Om samen 2019 aan de Heer op te dragen. Te belijden dat we samen zijn Gemeente zijn. Verschillende nationale en internationale gemeenten in Nederland zullen hier aanwezig zijn. Met sprekers als Br. Jan Sjoerd Pasterkamp, Br. Freek van Otterloo (vpe) en anderen. De dienst zal 2 talig zijn met vertaling.

Er zal ook veel aandacht gegeven worden aan Aanbidding en het profetische woord. Bij de aanvang is er koffie of thee en tussendoor zal er een heerlijke brunch zijn. De kosten zijn gratis en er zal een collecte zijn. Organisatie is in handen van apostle Mercedes Monden uit Almere, Br. Stevan de Boer (Stg Proclaim), Freek en Liesbeth van Otterloo (VPE).
 

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact