FMF Leidersconferentie met dr. Dean Radtke (VS)

  • Laatste artikelen

    Op vrijdag 21 juni is het voor iedereen toegankelijk symposium ‘Doof de Geest niet uit’ in Utrecht over het goed ontvangen en gebruiken van alle charisma’s die de Heilige Geest verkiest te schenken.
    De herdenking van de Nationale Synode 1618-1619 is afgesloten met een bijzonder moment op 29 mei 2019. Tevens is dat een belangrijk moment in de geschiedenis van de Protestantse kerken in Nederland. Bijna 40 kerken hebben op 29 mei samen de "verklaring van verbondenheid' getekend. Meer hierover vindt u onder de kop 'In gesprek met de kerken'.
    Van verschillende kanten vanuit onze achterban hebben we vragen gekregen hoe het bestuur van de VPE reageert op de Nashville verklaring. Hier onze reactie:
Datum van 12-10-2018 00:00
tot 13-10-2018 00:00
LocatieNehemia Ministries
H.A. Lorentzstraat 5
Zwijndrecht
WebsiteKlik hier

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober 2018 organiseert FMF in samenwerking met Nehemia Ministries in Zwijndrecht een leidersconferentie met dr. Dean Radtke. Dr. Dean Radtke heeft jarenlange ervaring als CEO in het bedrijfsleven en is inmiddels als tientallen jaren actief als leiderschapscoach in kerkelijke organisatie en non-profit bedrijven.

Zo coachte hij onder andere Andrew Wommack en zijn bediening en wereldwijd vele anderen. De conferentie in oktober is uitsluitend bedoeld voor voorgangers/pastors en hun oudstenteams alsmede directeuren en CEO’s van bedrijven. Het zal hen helpen om in kerken en organisaties dit Bijbelse model op hun passende wijze te implementeren.

Vrijdag 12 oktober van 09.30 – 16.00 uur
Zaterdag 13 oktober van 09.30 – 16.00 uur
Locatie: Nehemia Ministries, H.A. Lorentzstraat 5 in Zwijndrecht

Cursuskosten voor 2 dagen 60 euro. Voor FMF vrienden 10 euro korting.

Opgave kan via de website nehemia.nl/radtkeconferentie/

Lees hier een interview met dr. Dean Radtke welke in de juni editie van het ChurchLife Magazine werd gepubliceerd.

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact