Regio-ontmoeting Zuidwest

  • Laatste artikelen

    Wist u dat een vijfde van de Nederlandse huishoudens kampt met problematische schulden? De VPE maakt deel uit van de landelijke stuurgroep "Schuldhulpmaatje", om SHM meer bekend te krijgen onder de kerken van Nederland. Doet uw gemeente al mee?
    Op zaterdagavond 29 juni 2019 vond in Amsterdam aan de Kempering 58 in de kerkzaal van de Church of Pentecost een bijzondere gebedsavond plaats.
    Op vrijdag 21 juni is het voor iedereen toegankelijk symposium ‘Doof de Geest niet uit’ in Utrecht over het goed ontvangen en gebruiken van alle charisma’s die de Heilige Geest verkiest te schenken.
Datum van 22-09-2018 10:00
tot 22-09-2018 14:00
LocatieActivate International Church
Handelskade 68-72
2288 BG Rijswijk
WebsiteKlik hier
Op zaterdag 22 september organiseert VPE Regio Zuidwest een regio-ontmoeting voor leiders van kerken over het thema Gemeentestichting.

De dag wordt gehost door de nieuwe kerkplant Activate International Church. Hoofdspreker is Eric Cappelli.
Thema “kerkplanting”. We lezen en bemerken meer en meer dat dit thema een “hot item” begint te worden binnen het koninkrijk van God. Ook voor de VPE is dit inmiddels al drie jaar lang een van de belangrijke speerpunten geworden.

In de Regio ZW begint deze beweging ook vorm te krijgen door een nieuw initiatief van Ronald en Priscilla Lakhichand die in Rijswijk ZH voorbereidingen aan het treffen zijn voor het starten van een nieuwe gemeente. Zij worden hierbij ondersteund door de VPE en door Adam en Becky Fithen, zendelingen van de Assemblies of God uit Amerika. De naam van de nieuwe gemeente zal zijn Activate International Church en zal officieel op 25 november a.s. van start gaan.

Locatie: Activate International Church, Handelskade 68-72 in Rijswijk.

Het programma zal zijn;

09.30 uur – Inloop met koffie en thee

10.00 uur – Welkom, korte mededelingen

10.15 uur – Aanbidding

10.30 uur – Voorstellen en presentatie van Ronald en Priscilla

11.00 uur – Eerste sessie door Eric Cappelli

11.45 uur – Korte pauze

12.00 uur -  Tweede sessie door Eric Cappelli

12.30 uur – Vragen ronde

13.00 uur – Lunch

Wij nodigen u uit om allemaal te komen en deel te nemen aan deze Regio Ontmoeting. Laat even weten dat u komt en met hoeveel personen i.v.m. de lunch via  

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact