Symposium 'Vol van de Geest'

  • Laatste artikelen

    De VPE is betrokken bij de opstart van het Cinnamon Netwerk in Nederland. Dit netwerk dient lokale gemeenten met het zo makkelijk mogelijk maken van het transformeren van hun omgeving. Ze helpen de lokale kerken om betrokken te raken bij de grootste noden in hun omgeving.
    Rooms-katholieken en pinkstergelovigen hebben grotendeels eenzelfde visie op de charisma's die de Heilige Geest vrijelijk schenkt aan gelovigen. Dat blijkt uit het dialoograpport "Doof de Geest niet uit" dat de Pauselijke Raad voor de Eenheid van de Christenen heeft gepubliceerd en dat 28 maart 2018 in het Nederlands is verschenen.
    Zaterdag 3 februari 2018 organiseert de Verenigde Pinkster-en Evangeliegemeenten (VPE) in samenwerking met Stichting Gedragscode Leidinggevenden (SGL*) een implementatiedag ‘Een Veilige Kerk’ in Veenendaal.
Datum van 25-04-2018 18:00
tot 25-04-2018 22:00
LocatieNGK De Lichtboog
Kruisboog 22
3994 AE Houten
WebsiteKlik hier

Woensdag 25 april zal er een symposium zijn in Houten rondom de introductie van het boek 'Vol van de Geest' van de Zweed Peter Halldorf.

Hij is een voorganger in de Pinksterbeweging in Zweden, net als zijn vader en grootvader. Hij wordt ook wel de 'pinkstermonnik' genoemd. 

Andere sprekers zijn Jos Douma, Jan Wolsheimer en Monic Slingerland.

In het verleden zijn Zweedse zendelingen van grote inloed geweest op het ontstaan van diverse pinksterkerken in Nederland. Dit symposium en boek bevelen we dan ook van harte bij je aan. Zie voor meer info de website.

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact