Cursus 'Communiceren met God'

  • Laatste artikelen

    Zaterdag 3 februari 2018 organiseert de Verenigde Pinkster-en Evangeliegemeenten (VPE) in samenwerking met Stichting Gedragscode Leidinggevenden (SGL*) een implementatiedag ‘Een Veilige Kerk’ in Veenendaal.
    De leden van de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE) hebben, afgelopen zaterdag 18 november, een nieuwe algemeen secretaris gekozen, te weten drs. Ruth Sleebos-van Otterloo. Zij is de eerste vrouw in deze positie sinds het ontstaan van de VPE.
    Kerkproeverij is een landelijke campagne die in het weekend van 9 en 10 september kerken de gelegenheid biedt om gasten vrijblijvend uit te nodigen voor een dienst. De campagne is een initiatief van de Raad van Kerken, MissieNederland, IZB en mediapartners EO en KRO-NCRV.
Datum 26-03-2018 00:00
LocatieGebouw De Kleine Doele
Koemarkt 58 b
1441 DD Purmerend
WebsiteKlik hier
Wil je graag leren hoe je woorden van God kunt ontvangen voor jezelf en ook om aan anderen door te gegeven? En wil je de woorden die je ontvangt kunnen toetsen met hantering van een goede gedragscode? 

Schrijf je dan in voor deze cursus!

De cursus Communiceren met God bestaat uit zowel theorie- als praktijk. Een aantal van de onderwerpen die behandeld zullen worden:

Hoe communiceer ik zelf met God?
De verschillen tussen bewegen in de gave van profetie en bewegen in de geest van profetie en ambt van profeet.
Hoe toets je een woord?

Deelnemers worden in groepen ingedeeld en begeleid door groepsleiders die gedurende de cursus als mentor optreden. Zodoende worden alle deelnemers uitgedaagd tot groei.

Ga naar het overzicht van datums en locaties voor een cursus bij u in de buurt.

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact