There is more! leidersconferentie

Datum van 07-09-2017 00:00
tot 09-09-2017 00:00
LocatieDe Basiliek
Wiltonstraat 56
3905 KV Veenendaal
WebsiteKlik hier

Van donderdag 7 tot en met zaterdag 9 september 2017 zal de tweede There is More leidersconferentie plaatsvinden in De Basiliek in Veenendaal. Drie dagen met bijbels en theologisch onderwijs, persoonlijke gebed en ruimte om ervaring op te doen met de geestelijke gaven.

Over het zoeken naar en ontvangen van dat méér. Meer liefde voor God en mensen, meer kracht, meer zalving, meer vreugde, meer openbaring voor het leiden van de kerk en van mensen, meer bekeringen, meer gaven, meer genezingen, meer bevrijdingen, meer gemeentestichting en meer van Gods Koninkrijk in deze wereld. Dr. Sam Storms (senior pastor, hoogleraar, auteur bij Desiring God en lid van de Gospel Coalition) en Dr. Randy Clark (oprichter Global Awakening) zijn de hoofdsprekers en kennen een lange staat van dienst en een krachtige bediening van Woord en Geest.

De conferentie wordt georganiseerd door het Evangelisch Werkverband.

VPE persoonlijke leden krijgen een speciale korting op de ticketprijs. Zie daarvoor de email die naar de leden is verzonden. Tevens is er een groepskorting (vanaf 10 personen) mogelijk.

Klik hier voor meer informatie en om je op te geven.

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2013 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact