Algemene Ledenvergadering

  • Laatste artikelen

    Zaterdag 3 februari 2018 organiseert de Verenigde Pinkster-en Evangeliegemeenten (VPE) in samenwerking met Stichting Gedragscode Leidinggevenden (SGL*) een implementatiedag ‘Een Veilige Kerk’ in Veenendaal.
    De leden van de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE) hebben, afgelopen zaterdag 18 november, een nieuwe algemeen secretaris gekozen, te weten drs. Ruth Sleebos-van Otterloo. Zij is de eerste vrouw in deze positie sinds het ontstaan van de VPE.
    Kerkproeverij is een landelijke campagne die in het weekend van 9 en 10 september kerken de gelegenheid biedt om gasten vrijblijvend uit te nodigen voor een dienst. De campagne is een initiatief van de Raad van Kerken, MissieNederland, IZB en mediapartners EO en KRO-NCRV.
Datum 18-11-2017 00:00
LocatieEvangelie Gemeente De Bazuin
Nedereindseweg 4
3438 AD Nieuwegein
WebsiteKlik hier

Op zaterdag 18 november vindt de Algemene Ledenvergadering plaats voor de leden van de VPE.
Het programma bestaat uit een vergadergedeelte met een verkiezingsdeel en inspirerend onderwijs van het profetisch echtpaar Stephen en Rita Fedele.

Stephen en Rita Fedele staan samen al ruim 35 jaar in de bediening en reizen de hele wereld over om vanuit hun profetische bediening gemeenten te ondersteunen en leiders te dienen. Vanuit het verlangen om meer mensen toe te rusten in de profetische gave zijn zij in mei 2017een profetische school in Nederland gestart in samenwerking met FMF (Friends for Ministries in Fellowship).

Het programma start om 9:30 uur en duurt tot 15:30 uur. Halverwege het programma zal er een (gratis) lunch worden aangeboden.

De AV wordt gehouden in het gebouw van de gemeente De Bazuin, Nedereindseweg 4 te Nieuwegein.

De link naar de stukken voor deze dag zijn naar alle leden verstuurd via een aparte email. Daarnaast is er de mogelijkheid om de stukken te downloaden via deze website, maar dat kan alleen nadat u ingelogd bent.

Vooraf registreren is wel noodzakelijk en kan via onderstaande knop: 

Eventbrite - VPE Algemene Ledenvergadering 18 november 2017

 

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact