The Global Leadership Summit

  • Laatste artikelen

    Zaterdag 3 februari 2018 organiseert de Verenigde Pinkster-en Evangeliegemeenten (VPE) in samenwerking met Stichting Gedragscode Leidinggevenden (SGL*) een implementatiedag ‘Een Veilige Kerk’ in Veenendaal.
    De leden van de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE) hebben, afgelopen zaterdag 18 november, een nieuwe algemeen secretaris gekozen, te weten drs. Ruth Sleebos-van Otterloo. Zij is de eerste vrouw in deze positie sinds het ontstaan van de VPE.
    Kerkproeverij is een landelijke campagne die in het weekend van 9 en 10 september kerken de gelegenheid biedt om gasten vrijblijvend uit te nodigen voor een dienst. De campagne is een initiatief van de Raad van Kerken, MissieNederland, IZB en mediapartners EO en KRO-NCRV.
Datum van 10-11-2017 00:00
tot 11-11-2017 00:00
WebsiteKlik hier

De Global Leadership Summit is een tweedaagse conferentie bedoeld voor iedereen die betrokken is bij leiderschap en zich hierin wil ontwikkelen, met sprekers van topklasse die via videoprojectie te volgen zijn. Een zorgvuldig samengesteld programma dat je intellectueel uitdaagt met live aanbidding en tijd voor reflectie.

Dit jaar in 675+ plaatsen en 125+ landen (vertaald in 59 talen). De GLS is hiermee één van de grootste leiderschapsseminars ter wereld. De Willow Creek Association (WCA) organiseert de Summit. In Nederland is de organisatie in handen van Stichting Opwekking.

De GLS is een unieke conferentie om samen met een team te bezoeken. Tijdens de GLS worden thema's aangereikt, die uitnodigen tot verder napraten en je helpt om datgene wat je geleerd hebt toe te passen in je eigen situatie. De Summit biedt visie, inspiratie en praktische vaardigheden die je direct kunt toepassen.

De GLS wordt op verschillende data in diverse plaatsen gehouden:

Drachten 10-11 november
Rotterdam 17-18 november
Aalsmeer 24-25 november
Eindhoven 19-20 januari 2018
Veenendaal 26-27 januari 2018

Aanmelden kan vanaf 7 juli 2017. Klik hier voor meer informatie.

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact