‘Switch on your brain’ met Dr. Caroline Leaf

Datum van 24-05-2017 14:00
tot 25-05-2017 14:00
LocatieNieuw Testamentische Gemeente
Duitslandstraat 9
3402 TJ IJsselstein
WebsiteKlik hier
Dr. Caroline Leaf (USA) zal op woensdag 24 en 25 mei spreken over het thema ‘Switch on your brain!’ tijdens een FMF-leidersdag special. Dr. Leaf is neuro-wetenschapper en doet al meer dan 25 jaar onderzoek naar de relatie tussen het brein en het denkvermogen.

Tienduizenden levens van mensen zijn veranderd nadat zij door de wereldwijd bekende neurowetenschapper Dr. Caroline Leaf onderwezen zijn over de kracht van ons denken en de Bijbelse waarheden over onze gedachtenwereld.

Ze doet al meer dan 25 jaar onderzoek naar de relatie tussen het brein en het denkvermogen. In dit onderzoek lag de nadruk altijd op het aanspreken van het brein en zijn mogelijkheden. Ze heeft een grote passie om haar wetenschappelijke kennis over het brein op een simpele en praktische manier te combineren met Bijbelse principes.

Tijdens haar jaren in de praktijk, ontwikkelde ze een hulpprogramma waardoor het vele mensen lukte om hun gedachten en het daaraan gekoppelde gedrag te veranderen. Haar Bijbelse en wetenschappelijk onderbouwde  technieken hebben de levens van honderden patiënten met hersenletsel, leerachterstanden en emotionele trauma's verbeterd. Ook hielp ze vele duizenden jonge studenten en volwassen met het ontdekken van hun unieke talent.

Volgens Dr. Leaf zijn 87-95% van de ziekten waar we vandaag de dag mee te maken hebben een direct resultaat van ons gedachteleven. Wat we denken heeft effect op onze lichamelijk en emotioneel welzijn.

Haar onderzoeken zijn gebaseerd op de tekst uit Romeinen 12:2: “…Maar wordt innerlijk veranderd door de vernieuwing van uw denken……” “Wetenschap is simpelweg een aantoonbare manier om de waarheid van Gods Woord te bewijzen”, aldus Caroline Leaf.

Dr. Leaf spreekt regelmatig in megakerken, zoals die van T.D. Jakes, op conferenties zoals de HillSong Sidney Australia Colour vrouwenconferentie met 16.000 vrouwen en evenementen die gaan over de wetenschap van het denken. Zij heeft haar eigen TV programma en verschijnt regelmatig in verschillende tv-programma’s van anderen, zoals 'Enjoying everyday life' van Joyce Meyer, 'Life Today', 'It's supernatural', 'Ted Talk' en vele andere lokale en internationale programma's. Met haar onderwerpen bereikt ze een groot christelijk en seculier publiek.

In een gezamenlijke samenwerking met Friends for Ministries in Fellowship (FMF) en Pastors Wenzel en Sharon Beukes van NTC IJsselstein City zullen er in mei 2017 twee dagen worden georganiseerd waar Dr. Caroline Leaf zal spreken; voor de leiders van FMF en andere leidersnetwerken en belangstellenden op woensdag 24 mei en voor de gemeente en gasten van NTC IJsselstein City donderdag (hemelvaartdag) 25 mei.

Adres: Duitslandstraat 9 te IJsselstein.

Kosten FMF E 49,50 Inclusief koffie, thee, lekkers en uitgebreid diner.

2 Seminars Dr. Caroline Leaf - 14.00u en 19.00u

Het is belangrijk dat u zich voor deze special aanmeldt! Dit kan via: 

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact