Leidersretraite

  • Laatste artikelen

    Zaterdag 3 februari 2018 organiseert de Verenigde Pinkster-en Evangeliegemeenten (VPE) in samenwerking met Stichting Gedragscode Leidinggevenden (SGL*) een implementatiedag ‘Een Veilige Kerk’ in Veenendaal.
    De leden van de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE) hebben, afgelopen zaterdag 18 november, een nieuwe algemeen secretaris gekozen, te weten drs. Ruth Sleebos-van Otterloo. Zij is de eerste vrouw in deze positie sinds het ontstaan van de VPE.
    Kerkproeverij is een landelijke campagne die in het weekend van 9 en 10 september kerken de gelegenheid biedt om gasten vrijblijvend uit te nodigen voor een dienst. De campagne is een initiatief van de Raad van Kerken, MissieNederland, IZB en mediapartners EO en KRO-NCRV.
Datum van 22-01-2018 00:00
tot 26-01-2018 00:00
LocatieDe Glind
Postweg 65
3794 MK De Glind
Van 22-26 januari 2018 zal er een leidersretraite gehouden worden met een gestructureerd debriefingsprogramma, naar het model van Le Rucher Ministries.

Debriefing is in de wereld van christen-leidinggevenden nog een relatief onbekend fenomeen. Het is een expertise die erop is gericht leiders adequaat te begeleiden bij de specifieke uitdagingen van hun taak. Debriefing helpt om opgedane ervaringen te integreren en te verwerken zodat je als leider weer vrij bent voor de toekomst.

Met “The Exchange at the Cross” heeft Le Rucher Ministries een uniek debriefingmodel ontwikkeld (www.lerucher.org). Van 22 januari tot 26 januari 2018 biedt een team van debriefers die in dit model zijn getraind, een speciale debriefingweek aan voor leiders en hun echtgenoten. De week zal plaatsvinden op conferentiecentrum de Glind, nabij Amersfoort.

Onderwerpen in deze week zijn o.a. omgaan met veranderingen, stress en crises; omgaan met conflicten, kritiek en onrecht; de betekenis van Jezus’ dood en opstanding voor je (positieve én negatieve) ervaringen als leider / echtgenoot. Daarnaast is er gelegenheid om in persoonlijke gesprekken en in gesprek met God met deze thema’s aan de slag te gaan.

Wil je:
• tijd nemen voor bezinning
• het verleden verwerken en achterlaten
• in stress en veranderingen blijven schuilen in Gods liefde
• genezing ontvangen
• verder gaan met nieuwe visie en hoop

meld je dan aan bij:
De VPE,
Arie Baak, (leider van de week)
Kosten all-in: € 425 p.p. (€ 800 per echtpaar)

Download de flyer om anderen te attenderen op deze leidersretraite.

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact