Renewing your passion for Christ Leidersconferentie

  • Laatste artikelen

    Afgelopen zaterdag 17 juni 2017 vond de voorjaars ledenbijeenkomst van de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE) plaats met het thema ‘VPE Missionair actief!’.
    VPE, uitgeverij Arrowz en Anders denken hebben een training ontwikkeld voor leiderschapsteams om praktisch aan de slag te gaan met de inhoud van het boek 'Overwin je schaduwzijde'.
    De Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE) hebben zich als geassocieerd lid aangesloten bij de landelijke Raad van Kerken. Het verzoek tot deze vorm van aansluiting is naar aanleiding van een genomen besluit van de VPE-ledenvergadering van 18 juni 2016. De VPE is het achttiende kerkgenootschap dat zich bij de kerkelijke koepelorganisatie voegt. De verantwoordelijke besturen hebben zich positief uitgelaten over de toetreding.
Datum van 11-05-2017 00:00
tot 12-05-2017 00:00
LocatieLevend Evangelie Gemeente
Kruisweg 55
1436 CA Aalsmeerderbrug
WebsiteKlik hier
Een conferentie waar geestelijke leiders worden bemoedigd en opgebouwd via toerustingssessies aangaande het thema, interactie en fellowship. Hoofdsprekers zijn Gary Wilkerson en Tim Dilena uit de VS.

Het is een uitgebreide conferentie bestaande uit twee dagen inclusief maaltijden. Zie voor meer informatie over opgave en kosten de website www.renewingyourpassion.nl  Mochten de kosten een probleem vormen, neemt u dan contact op met de organisatie via

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2013 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact