Power and Love Conferentie

Datum van 22-03-2017 00:00
tot 25-02-2017 00:00
LocatieHart van Holland
Berecamperweg 10
Nijkerk
WebsiteKlik hier
Van 22 tot en met 25 maart vindt een Power and Love Conferentie plaats in Nijkerk. Een onderdeel van de leidersmiddagen en trainingsdagen van de School of Supernatural Heroes. Een event dat we in het kader van het speerpunt leiderschapsontwikkeling graag aanbevelen tezamen met RAN en Heartlink.

Ik hield dan ook geen prachtige toespraak. Maar ik sprak gewoon uit mijn hart. En God gaf er kracht aan. 1 Kor 2:4 BB

Het is tijd voor de kerk van Jezus Christus om op te staan. Een van de best bewaarde geheimen is dat het delen van het evangelie, gepaard met wonderen en tekenen normaal is. Tot voor kort was de openbaring van de gaven van de Geest vaak alleen zichtbaar binnen de muren van de kerk.
Wij geloven dat het seizoen is aangebroken dat christenen de gaven van de Geest in liefde en kracht gaan demonstreren in de wereld. Todd WhiteTom RuotoloRobby Dawkins en Mattheus van der Steen zullen praktisch onderwijs en training geven. Meld je aan voor deze levens veranderende training!’

Ticketprijs
Earlybird tot 1 maart € 40,-
Normaal ticket € 50,-

Exclusief € 2,- reserveringskosten

Bestel uw tickets via www.powerandlove.nl

Voor getuigenissen van de afgelopen Power & Love Conferenties bezoek de Facebookpagina’s van Power and Love en Lifestyle Christianity.

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact