FMF Leidersconferentie

  • Laatste artikelen

    Deze week verschijnt de Nederlandse uitgave van het boek 'Overcoming the darkside of leadership', van auteur Sam Rima, onder de titel 'Overwin je schaduwzijde. Voorkom moreel falen als leider door gezonde zelfreflectie.' De vertaling en uitgave is op initiatief van de VPE in samenwerking met anderen tot stand gekomen. Een echte must read! Ook zal de VPE hierover een leidersconferentie organiseren op 9 en 10 maart 2018, waarbij Sam Rima als hoofdspreker aanwezig zal zijn.
    ‘Oecumenische ontmoeting zien we als een van de zegeningen van onze tijd. We adviseren onze besturen om elkaar te blijven zoeken in de gezamenlijke missie om getuigen van Christus te zijn in onze omgeving in woord (verkondiging) en daad (naastenliefde).’ Aldus één van de conclusies uit het laatste rapport van de Dialoogcommissie ingesteld door de besturen van de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten, MissieNederland en de R.-K. Bisschoppenconferentie.
    De leden van de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE) hebben afgelopen zaterdag, 4 februari, met een meerderheid van 73,6 procent een nieuw algemeen voorzitter gekozen, te weten Machiel Jonker.
Datum van 24-03-2017 00:00
tot 25-03-2017 00:00
LocatieNieuw Testamentische Gemeente
Duitslandstraat 9
3402 TJ IJsselstein
WebsiteKlik hier
Op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart vindt de jaarlijkse FMF Leidersconferentie plaats in IJsselstein. Het thema is "Hart voor Leiders; zaaien, groeien & vermenigvuldigen".

Een ontmoetingsplek voor gemeenteleiders, organisatieleiders, zendingsleiders, aanbiddingsleiders, jeugdleiders om fellowship met elkaar te hebben. 

Phil Pringle, senior pastor van één van de grootste gemeenten in Australië en internationaal leider van 460 C3 gemeenten, zal de hoofdspreker zijn op deze conferentie. 

Phil Pringle is een echte leider voor leiders en als geen ander weet hij leiders te inspireren. Pringle is tevens een begenadigd kunstenaar en schreef een tiental boeken over verschillende onderwerpen. Zijn boeken “You The Leader” en “Top 10 Qualities Of A Great Leader” zijn bestsellers over leiderschap en worden aanbevolen door belangrijke en apostolische leiders wereldwijd.

Kosten
Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom!

De kosten voor aanmelding van de conferentie zijn, inclusief:
- Koffie en thee 
- Uitgebreid koffie en thee buffet (2x)
- Uitgebreide lunches (2x)
- Special Diner

Aangesloten Vrienden van FMF + Niet aangesloten vrienden: €99,-

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door uiterlijk vóór 20 maart een mailtje te sturen naar:

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2013 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact