FMF Leidersconferentie

  • Laatste artikelen

    Zaterdag 3 februari 2018 organiseert de Verenigde Pinkster-en Evangeliegemeenten (VPE) in samenwerking met Stichting Gedragscode Leidinggevenden (SGL*) een implementatiedag ‘Een Veilige Kerk’ in Veenendaal.
    De leden van de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE) hebben, afgelopen zaterdag 18 november, een nieuwe algemeen secretaris gekozen, te weten drs. Ruth Sleebos-van Otterloo. Zij is de eerste vrouw in deze positie sinds het ontstaan van de VPE.
    Kerkproeverij is een landelijke campagne die in het weekend van 9 en 10 september kerken de gelegenheid biedt om gasten vrijblijvend uit te nodigen voor een dienst. De campagne is een initiatief van de Raad van Kerken, MissieNederland, IZB en mediapartners EO en KRO-NCRV.
Datum van 24-03-2017 00:00
tot 25-03-2017 00:00
LocatieNieuw Testamentische Gemeente
Duitslandstraat 9
3402 TJ IJsselstein
WebsiteKlik hier
Op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart vindt de jaarlijkse FMF Leidersconferentie plaats in IJsselstein. Het thema is "Hart voor Leiders; zaaien, groeien & vermenigvuldigen".

Een ontmoetingsplek voor gemeenteleiders, organisatieleiders, zendingsleiders, aanbiddingsleiders, jeugdleiders om fellowship met elkaar te hebben. 

Phil Pringle, senior pastor van één van de grootste gemeenten in Australië en internationaal leider van 460 C3 gemeenten, zal de hoofdspreker zijn op deze conferentie. 

Phil Pringle is een echte leider voor leiders en als geen ander weet hij leiders te inspireren. Pringle is tevens een begenadigd kunstenaar en schreef een tiental boeken over verschillende onderwerpen. Zijn boeken “You The Leader” en “Top 10 Qualities Of A Great Leader” zijn bestsellers over leiderschap en worden aanbevolen door belangrijke en apostolische leiders wereldwijd.

Kosten
Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom!

De kosten voor aanmelding van de conferentie zijn, inclusief:
- Koffie en thee 
- Uitgebreid koffie en thee buffet (2x)
- Uitgebreide lunches (2x)
- Special Diner

Aangesloten Vrienden van FMF + Niet aangesloten vrienden: €99,-

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door uiterlijk vóór 20 maart een mailtje te sturen naar:

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact