Regiotour met VPE bestuur 2017 - Regio Noord-Noordoost

  • Laatste artikelen

    Zaterdag 3 februari 2018 organiseert de Verenigde Pinkster-en Evangeliegemeenten (VPE) in samenwerking met Stichting Gedragscode Leidinggevenden (SGL*) een implementatiedag ‘Een Veilige Kerk’ in Veenendaal.
    De leden van de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE) hebben, afgelopen zaterdag 18 november, een nieuwe algemeen secretaris gekozen, te weten drs. Ruth Sleebos-van Otterloo. Zij is de eerste vrouw in deze positie sinds het ontstaan van de VPE.
    Kerkproeverij is een landelijke campagne die in het weekend van 9 en 10 september kerken de gelegenheid biedt om gasten vrijblijvend uit te nodigen voor een dienst. De campagne is een initiatief van de Raad van Kerken, MissieNederland, IZB en mediapartners EO en KRO-NCRV.
Datum van 25-03-2017 10:00
tot 25-03-2017 14:00
LocatieGemeente Gods Hoogezand
Gemeente Gods Hoogezand
9602 MS Hoogezand
Vijfde jaar op rij organiseert het VPE landelijk leidersteam een regiotour. De regiotour is o.a. gepland om belangrijke onderwerpen van de VPE te bespreken met de achterban.

Alle aangesloten gemeenten en VPE leden zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze ontmoeting. Ook gemeenten en leden uit andere regio's kunnen deelnemen aan deze dag.

De ontmoetingen hebben een informele sfeer, waarbij niet alleen VPE onderwerpen besproken worden, maar waar we ook met elkaar in gesprek gaan over ontwikkelingen.

Er is een tijd van aanbidding en samen God zoeken. Ook is er tijd voor ontmoeting en samen eten. Elkaar ontmoeten en bemoedigen zijn sleutelwoorden voor deze dag.

Locatie: 
In het gebouw van de Gemeente Gods
Andromeda 42
9602 MS Hoogezand

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2017 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact