Menu
Visie en Missie
De VPE is een geloofsgemeenschap van plaatselijke gemeenten die zich committeren om met elkaar het goede nieuws van verlossing door Jezus Christus aan alle mensen bekend te maken door woord en daad onder de leiding en vanuit de kracht van de Heilige Geest.
Lees meer
VPE-Lidmaatschap
Samenzijn en samenwerking is een must! De Heer heeft ons niet geroepen om op een eilandje te leven. Al in de eerste tijd van de Gemeente zien we dat de gemeenten met elkaar verbonden waren en dat men elkaar over en weer hielp.
Lees meer
 • Laatste artikelen

  EA-EZA (ontstaan uit de fusie van de Evangelische Alliantie en de Evangelische Zendings Alliantie medio 2013) heet vanaf 21 mei MissieNederland.
  Het Billion Soul Network organiseert op 11 en 12 juni een conferentie over gemeentegroei. Diverse sprekers vertellen hoe u de gemeentegroei-principes die zij ontdekt hebben kunt toepassen in uw eigen gemeente.
  Een aardbeving van 7 à 8 op de schaal van Richter in de buurt van Kathmandu, de hoofdstad van Nepal, was zaterdagmorgen vroeg oorzaak van enorme verwoestingen. Het dodental bedraagt momenteel bijna 5.500 en zal naar verwachting toenemen, terwijl reddingspogingen verder gaan.
 • Activiteiten

  jun
  11
  Europe 2015 Summit
  11-06-2015 10:00
  jun
  13
  Algemene Ledenvergadering VPE
  13-06-2015 09:30
  Duivendrecht
 • Laatste video

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2013 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact