Menu
VPE-Lidmaatschap
Samenzijn en samenwerking is een must! De Heer heeft ons niet geroepen om op een eilandje te leven. Al in de eerste tijd van de Gemeente zien we dat de gemeenten met elkaar verbonden waren en dat men elkaar over en weer hielp.
Lees meer
Visie en Missie
De VPE is een geloofsgemeenschap van plaatselijke gemeenten die zich committeren om met elkaar het goede nieuws van verlossing door Jezus Christus aan alle mensen bekend te maken door woord en daad onder de leiding en vanuit de kracht van de Heilige Geest.
Lees meer
 • Laatste artikelen

  Een nieuwe editie van het zendingsblad "Mission Insight" is uit. U kunt naast de hard copy versie deze ook digitaal lezen.
  Teen Challenge, een van de partnerorganisaties van de VPE, biedt christelijke hulpverlening, waaronder verslavingszorg. Het is bekend dat er de afgelopen jaren in Nederland fors is bezuinigd op de zorg. Hier heeft Teen Challenge ook mee te maken.
  De VPE heeft samen met 25 andere kerken woensdag 10 december in Zeist een verklaring getekend waarin men zich uitspreekt zich sterk te blijven maken voor een veilige leef- en werkomgeving binnen de kerk, het kerkgenootschap en de daarbij aangesloten gemeenten en parochies.
 • Activiteiten

  feb
  28
  Regiotour met VPE bestuur 2015 - regio Zuidwest
  28-02-2015 09:30
  Rotterdam
  mrt
  04
  PEF conferentie
  04-03-2015 00:00
  Aalsmeerderbrug
  mrt
  07
  Studiemiddag 'Het voorkomen van suïcide'
  07-03-2015 13:00
  Amsterdam
 • Laatste video

  VPE Facebook pagina VPE twitter pagina VPE rss pagina
© 2013 Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten | Disclaimer | Sitemap | Contact